• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Tolv hjemmeseire og ny klubbrekord?

Det ligger til rette for en historisk ettermiddag i Jordal Amfi når Vålerenga og Lørenskog møtes til sesongens tolvte hjemmekamp.

I dag skal det ikke bare kjempes om tre poeng når Vålerenga og Lørenskog møtes i Jordal Amfi. Det er også duket for ny klubbrekord.

Rekorden på elleve strake hjemmeseire siden sesongstart ble satt helt tilbake i desember 1987 - så langt tilbake at dagens lag ikke var født en gang

Med seier hjemme på Jordal i dag tar Vålerenga sin tolvte strake hjemmeseier denne sesongen, ny klubbrekord vil være et faktum og ny Vålerengahistorie skrevet.

Vi gleder oss til å ha dere på tribunen i dag, billetter kjøper du her

Både hovedtrener Andersson og spillerne har uttalt at det å sette ny rekord vil være et bevis på at man gjør noe riktig, men at det aller viktigste er at man fortsetter å fokusere på det man skal gjøre på isen for å sikre tre nye viktige poeng.

Tett på toppen av tabellen

At tre poeng er viktig i dag er det ingen tvil om når man tar en titt på tabellen. Vålerenga og Storhamar ligger på de to øverste plassene, med like mange kamper spilt og like mange poeng. Innbyrdes oppgjør gjør at laget fra Hamar inntar tabelltoppen i skrivende stund.

Stavanger Oilers er neste lag på tabellen, 7 poeng bak, men med en kamp mindre spilt.

Dagens motsander Lørenskog ligger på åttende plass, med Ringerike og Comet bak seg på tabellen.

Dolph Andersens historiehjørne

Vålerenga og Lørenskog har møtt hverandre 87 ganger. Vålerenga har vunnet 64 kamper, hvorav 4 kamper etter overtid/straffer. Lørenskog mer har vunnet 23 kamper, hvorav 8 kamper etter overtid/straffer. Målforskjellen er 502-205 i favør Vålerenga.

På Vålerengas hjemmebane har lagene møtt hverandre 46 ganger. Vålerenga har vunnet 36 kamper, hvorav 3 kamper etter overtid/straffer. Lørenskog har vunnet 10 kamper, hvorav 5 kamper etter overtid/straffer. Målforskjellen er 279-97 i favør Vålerenga.

På Lørenskogs hjemmebane har lagene møtt hverandre 41 ganger. Vålerenga har vunnet 28 kamper, hvorav 1 kamp etter overtid/straffer. Lørenskog har vunnet 13 kamper, hvorav 3 kamper etter overtid/straffer. Målforskjellen er 223-108 i favør Vålerenga.

Det er duket for en historisk ettermiddag i Jordal Amfi - vi sees vel?

Hoceky er best live - sammen med dere.