• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Lørenskog
LOR

Rekorden satt før laget ble født

Martin Røymark og Mathis Olimb er de eneste spillerne på dagens lag som var født da rekorden i antall hjemmeseire på rad ble satt i 1987. I morgen jager de begge ny hjemmeseier - og ny rekord.

LES OGSÅ: GIR PUBLIKUM ÆREN FOR REKORDKAMPEN

-Haha! Jeg visste at det var lenge siden, og det hadde selvfølgelig vært stort å få til dette nå. Det er enormt mye historie i denne klubben her, og mang har vunnet mye bakover i tid. At vi har muligheten til å ta en rekord nå er utrolig kult, sier Vålerengas kaptein, Martin Røymark, og legger til med et glis:

-VI må jo prøve å få seiersrekka så lang som mulig også, slik at det blir vanskelig å slå den igjen.

SE OGSÅ: VIDEOINTERVJU ØVERST I SAKEN

Både Røymark og Mathis Olimb er født i 1986, mens klubbrekorden på antall hjemmeseire på rad fra sesongstart ble satt i oktober 1987.

-Vi vil jo vinne hver kamp, så det er ikke noe man tenker på egentlig. Men det er klart at når vi får høre om en sånn rekord er det en kvittering på at vi gjør noe bra, sier Mathis Olimb.

-At rekorden ikke har blitt slått før viser hvor vanskelig det er å vinne mange kamper på rad i denne ligaen. Det er veldig godt gjort av laget så langt. Vi har mange av de samme spillerne som i fjor, men så har sportslig ledelse vært flinke til å få inn spillertyper som vi manglet, samtidig som vi har fått jobbet kontinuerlig over halvannet år, forklarer Olimb

LES OGSÅ: HISTORIEN KAN GJENTAS

Olimb debuterte for A-laget til Vålerenga sesongen 2005-06. Både denne sesongen, og den påfølgende, ble det hentet hjem bøtter til Jordal Amfi.

Men fra 2009 har hengslene på premieskapet sakte men sikkert rustet. Håpet er å hente hjem bøtte nummer 27 denne sesongen. Vålerenga ligger før morgendagens kamp mot Lørenskog på delt førsteplass i serien - kun slått av Storhamar på innbyrdes oppgjør.

-Vi har et bra lag i år, men vi er fortsatt ikke halvspilt i serien, så det er lenge igjen. Vi må prøve å vinne serien for å få en best mulig fordel inn i sluttspullet, sier Røymark.

Dersom klubbhistorie skal skrives i Jordal Amfi i morgen må Lørenskog beseires innen ordinær tid. -Det litt opp til oss selv. Vi skal være bedre enn dem og slå dem på hjemmebane, men er vi ikke helt skjerpet gir vi de muligheter. Lørenskog er et ungt lag med masse vilje og energi som vi må få drept fortest mulig, sier Røymark.

-Lørenskog er flinke til å ødelegge, de går masse på skøyter og spiller med stor entusiasme. De er absolutt et guffent lag å møte, avslutter Olimb.

KJØP BILLETTER TIL VIF - LØRENSKOG HER