Velkommen til vårt nettverk

I Vålerenga jobber vi etter en tydelig, men samtidig meget fleksibel partnerskapstruktur. 

Samarbeid med Vålerenga Ishockey gir våre partnere en økt profilering og en styrket synlighet som ligger høyt på målinger innen norsk idrett totalt sett. 

Vi scorer høyt sammenlignet med andre idretter og andre lag, og det er vi stolte av. For oss er det viktig at våre samarbeidspartnere har gode opplevelser sammen med klubben i form av gode sportslige resultater, sterk kundepleie og at vi i fellesskap kan skaffe hverandre nye kunder og oppdragsgivere. 

Vi kombinerer den klassiske strukturen man vanligvis kjenner til fra andre ishockeyklubber med en tidsriktig og moderne tenkemåte, og på den måten kan våre produkter tilpasses ethvert budskap og de aller fleste behovene en bedrift har for synlighet, aktivitetsbasert sponsorat, employer branding og gode kundeopplevelser.

Vålerenga Ishockeys markedsavdeling er alltid tett på våre samarbeidspartnerne, og sammen jobber vi for å nå målsettingene vi i felleskap har satt oss. 

Vi er alltid fleksible og kreative i vår søken etter en optimal løsning for enhver bedrift. skreddersyr alle avtaler etter partnernes ønsker og målgrupper. Vi innleder derfor alltid med et møte der vi sammen går igjennom:

Assosiasjon: Hvordan ønsker dere å assosiere dere med Vålerenga Ishockey, og hvordan kan vi bruke samarbeid best i deres kommunikasjon - både internt og eksternt?

Relasjon: La oss se på hvordan vi kan bruke vårt samarbeid til å bygge relasjoner. Ta med kunder på kamp og gi de gode opplevelser i vår VIP-seksjon, få nye leads og kontakter gjennom vårt sponsornettverk, møt trenere, ledere og spillere i formelle og uformelle settinger. 

Eksponering: Hvordan vil dere eksponeres sammen med oss, og hvordan når dere målgruppen best? På Jordal Amfi, digitalt i sosiale medier, eller gjennom felles aktiviteter?

Nærhet: I Vålerenga Ishockey heter det seg at «Du speller for flere enn bare deg sjæl». Hvordan kan din bedrift bidra til at alle barn i vårt område inkluderes i vårt fargerike felleskap? Vi ser på løsninger for å skape nærhet til de som trenger støtten mest, og hvordan vi sammen kan ta samfunnsansvar.

Atmosfære: Hvilke oppdrag kan dere få igjennom å samarbeide med Vålerenga Ishockey? Hvilke muligheter og resultater kan vi skape gjennom å gi deres kunder gode opplevelser? Hvilke direkte eller indirekte oppdrag kan dere få ut fra vår atmosfære - enten det er i nettverket eller via vårt nedslagsfelt?

Kontakt oss for mer informasjon om mulighetene i et samarbeid

Daniel Østbye

Kommersiell leder

Glenn Jensen

Markedsjef
Vålerengas partnernettverk
Generalpartner
Hovedpartnere