• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Gir publikum æren for rekord-kampen

Fredrik Andersson mener publikum og stemningen som supporterne har laget på Jordal Amfi er en sterk medvirkende årsak til at det kan settes klubbrekord lørdag.

LØRDAG KAN VI SETTE NY KLUBBREKORD, kjøp billett til VIF-Lørenskog her

Med seier innen ordinær tid lørdag har årets Vålerenga-lag skrevet klubbhistorie. For første gang i historien har samtlige tolv hjemmekamper fra start blitt vunnet ved full tid.

LES OGSÅ: HISTORIEN KAN GJENTAS

Rekorden ble satt første gang 3. desember 1987. Storhamar ble beseiret med 7-3 på hjemmebane, og dermed hadde de elleve første hjemmekampene den sesongen gitt seier innen ordinær tid.

Da Storhamar var motstander var seiersrekka på 13 kamper, etter tap på borte-is for Sparta og Storhamar i tredje - og fjerde serierunde.

HER SER FREDRIK ANDERSSON HØYDEPUNKTENE FRA REKORDKAMPEN i -87:

Men da Furuset stilte opp til publikumsfest på utsolgt Jordal i neste hjemmekamp endte kampen uavgjort, før Vålerenga sikret seier på overtid.

Dermed stanset rekka på elleve, noe som ble gjentatt både i sesongen 95/96 og 96/97.

Siden den gang har Vålerenga ikke vært i nærheten av samme suverenitet i Jordal Amfi før nå.

Forrige rundes seier over Lillehammer var tangering av rekorden fra 1987. Lørdag kan rekorden ryke dersom Vålerenga avgjør mot Lørenskog innen ordinær spilletid.

-Det er en bekreftelse på at vi gjør noe som er bra på isen. Når vi har vunnet så mange strake kamper er det først og fremst bra gjort av gutta, men det som er best er at vi ofte har veldig god støtte fra publikum på Jordal. Det gjør at vi føler oss sterke og at vi kan vinne de jevne kampene, mer enn vi har gjort tidligere, sier Andersson, som er tydelig på at det fantastiske hjemmepublikummet på Jordal Amfi har bidratt sterkt til at man er i posisjon til klubbrekord.

-Stemningen som publikum skaper er fantastisk. De har vært den ekstra spilleren som vi har trengt for å ta ut den siste energien og ofre seg ekstra. Jeg håper alltid at vi skal fylle opp Jordal, men vet at i disse tider er det vanskelig å komme på alle kamper, men håper at publikum synes vi spiller attraktiv ishockey og at vi er et seirende lag som folk har lyst til å støtte, sier Andersson.

SE DE FANTASTISKE BILDENE FRA ET FULLSATT JORDAL AMFI

Vålerengas storhetstid begynte på 60-tallet, men ishockey ble en gren under klubbens fane allerede i 1947.

Til tross for at man lørdag mot Lørenskog kan sette en klubbrekord med sterkt historisk sus bedyrer Andersson at fokuset ligger et helt annet sted i forberedelsene til kampen.

-Det er alltid kult å sette rekorder, men det er ingenting vi strever etter. Vi tenker ikke på at vi skal slå klubbrekorden. Som trener og spiller vil man se strukturen i spillet og at vi gjør det vi er enige om i forhold til gameplanen. At seirene kommer er naturligvis veldig bra, men ingenting vi fokuserer på i hverdagen, avslutter han.

KJØP BILLETT TIL VIF - LØRENSKOG HER