• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

-Vi skal slå tilbake!

Revansjelysten var stor blant gjengen som returnerte til Oslo i formiddag. Tirsdag kan vi utligne semifinaleserien på Jordal.

KJØP BILLETTER TIL SEMIFINALENE HER

Det forsmedelige nederlaget for Stavanger Oilers i første semifinale var langt på vei ristet bort fra skuldrene hos spillerne som gjennomførte en lett treningsøkt i Jordal Amfi i formiddag.

Etter overnatting i Stavanger ankom spillerne Jordal Amfi til lett trening og videoanalyse av første semifinaleoppgjør i DNB Arena.

Tirsdag kveld møtes Vålerenga og Oilers til andre semifinale, og lysten på å slå tilbake er sterk i Vålerenga-troppen.

-Det gjelder å være først til fire seire, og vi skal krige hardt for å ta neste seier på Jordal. Jeg er sikker på at vi kommer til å ta revansje på Jordal og håper vi får god støtte fra tribunen, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

I går så han Vålerenga åpnet med en god førsteperiode, og lagene var like langt etter de første 20 minuttene. Deretter fulgte nye 20 minutter hvor alt håp forsvant da Oilers satte fire mål.

SE HØYDEPUNKTER FRA DEN FØRSTE SEMIFINALEN HER

-Vi graver oss ikke ned for det. Dette var kamp én av fire må vi må vinne. Vi omstiller oss raskt. Vi kan garantere at vi skal være et nytt og bedre lag på tirsdag. Det er mye karakter i den garderoben der, og det skal Oilers få kjenne på tirsdag, sier sportssjef Anders Myrvold.

-Det var absolutt ikke bra nok. Vi må komme med en mye bedre energi hvis vi skal vinne. Vanskelig å si hvorfor vi ikke leverer, men sånn er det i sluttspill. Vi kan gå på en brikke uten at det er kjørt. Hvis du skal vinne må du tåle et tap. Vi spiller best-av-sju kamper, så dette kan vi snu fort, sier Mathis Olimb.

Tirsdag og lørdag spilles semifinalene i Jordal Amfi. I mellomtiden skal laget nok en gang til Stavanger torsdag kveld.

Billetter til semifinalene finner du her.

LES OGSÅ: HER ER HANS STØRSTE OILERS-ØYEBLIKK