• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Her er hans største Oilers-øyeblikk

Vi har satt oss ned med Fredrik Andersson og gått igjennom hans beste øyeblikk mot Stavanger Oilers.

KJØP BILLETTER TIL SEMIFINALENE PÅ JORDAL HER

Fredrik Andersson kom som kjent til Oslo Øst før sesongen 2022/23, og er i ferd med å fullføre sin andre sesong som Vålerenga-trener - og er for andre sesong på rad klar for å spille semifinaler.

Allerede før han flyttet over fra den svenske eliteserien var han kjent med de norske topplagene, inkludert Stavanger Oilers som på den tiden var regjerende norgesmestere.

-Jeg visste jo at Oilers var mestere i Norge før jeg kom hit. Man følger jo med på de andre ligaene i Europa, og får med seg en del resultater og toppspillere, så jeg visste at Oilers var et bra lag allerede før jeg kom til Norge, sier Fredrik Andersson.

Hans første møte med Oilers var 20. september 2022, da Vålerenga vant 4-1 på Jordal Amfi. Thomas Olsen, Mika Partanen, Sander Thoresen og Martin Røymark sto for Vålerengas scoringer.

Deretter har det blitt fem seier og fem nederlag på de ti seriekampene lagene har spilt mot hverandre under hans Vålerenga-ledelse.

SE VIDEO: «FREDDAN» OPPSUMMERER SINE OILERS-ØYEBLIKK

Foran semifinaleserien som starter med bortekamp i DNB Arena førstkommende søndag holder han ingen av lagene som favoritter.

-Det er en 50-50-situasjon. De som vinner kampspillet på de flatene av isen som er viktige kommer til å ta seieren til slutt. Vi kommer inn i semifinalen med en meget bra følelse, og vet vi kan spille bra kamper mot Stavanger. Dette skal bli gøy, mener «Freddan».

Semifinale to spilles i Jordal Amfi tirsdag 2. april, med nedslepp klokken 19:00. Lørdag spilles også den fjerde semifinalen på Oslo Øst, med kampstart 18:30.

Billetter til begge semifinalene på Jordal er forlengst tilgjengelige. Klikk her for å delta på festen!