Tirsdag slår vi tilbake!

Vålerenga tapte den første av potensielt syv semifinaler mot Stavanger Oilers. Tirsdag møtes lagene igjen i Jordal Amfi.

KJØP BILLETTER TIL SEMIFINALE 2 HER

Spenningen var stor foran første semifinale-møte mellom Vålerenga og Stavanger Oilers i kveld. Denne sesongen har Vålerenga vunnet èn og tapt to knepne kamper i DNB Arena, og lenge levde håpet om et godt resultat i Stavanger.

Første periode ble en kamp der begge lag fokuserte defensivt og maktet ikke å skape de største sjansene.

Dermed endte det hele også målløst etter de første 20.

-Vi begynner kampen veldig bra. Vi går ut med høy energi, og perioden blir jevn der vi skaper sjanser, men det blir en stillingskrig. Vi forsøker å sette preg på kampen, men det ender 0-0 og vi er fornøyd da vi går i garderoben, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

SE HELE INTERVJUET MED FREDRIK ANDERSSON LENGER NED I ARTIKKELEN

I andre periode var Oilers tidlig ute med å sette ledermålet, som kom før halvannet minutt var unnagjort.

Derfra og ut var det bare hjemmelaget det handlet om, og i midtperioden ble alt avgjort med fire Oilers-scoringer.

-Andre periode blir matchavgjørende, der vi taper hele 4-0. Etter at de scorer sitt første mål havner vi i utakt, vi gjør ikke det vi er enige om, vi mister pucker på feil sted og blir passive. VI drar også på oss unødige utvisninger, og de avgjør kampen her med sine fire mål, innser Andersson.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER:

Mika Partanen fikk smurt litt sminke på resultatet med redusering til 4-1 i den tredje perioden. I den andre enden sørget Tobias "Tuben" Johansen Breivold for at det ikke ble enda verre resultat med flere fantastiske redninger.

-Det positive er at vi vinner siste periode med ett mål, men vi lykkes aldri i å sette skikkelig press på deres mål, og Stavanger vinner fortjent 4-1. De var det beste laget i dag, sier Andersson.

Tirsdag møtes lagene igjen i Jordal Amfi, og Vålerenga kan allerede da slå tilbake og utligne til 1-1 i kamper før tredje møte spiles i DNB Arena torsdag 4. april.

Lørdag 6. april er fjerde semifinale oppsatt med kampstart 18:30 i Jordal Amfi.

Billetter til semifinalene finner du her.