• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

-Vil vinne igjen!

-Har man vunnet èn gang vil man bare gjøre det igjen, sier Villiam Haag, som gjerne tar "the double" med Vålerenga neste sesong.

LES OGSÅ: DANSK MESTER-KAPTEIN KLAR FOR VÅLERENGA.

Han er yngst i et barnekull på fem fra Göteborg der èn søster og tre brødre alle begynte tidlig med ishockey.

For Villiam Haag begynte karrieren da han var 10 år.

-Hockey har vært en stor del av familien og oppveksten. Alle i familien spiller hockey, og vi var alle veldig aktive da vi vokste opp. Jeg kalles «det siste håpet» av mine søsken, ettersom jeg har kommet lengst og fortsatt er aktiv på høyt nivå, ler Villiam Haag.

Fra moderklubben Partille gikk det videre til Frölunda som 16-åring.

Der spilte han seg gjennom både J18 og J20, og fikk sin A-lagsdebyt i 2011/12-sesongen.

En av stjernene i den svenske toppklubben den gang var Mathis Olimb. -Jeg husker Mathis Olimb veldig godt fra da jeg var junior i Frölunda. Han var en man så opp til. Som spiller var han en av de desidert beste med puck og til å spille frem andre. Det skal bli utrolig kult å komme til Vålerenga nå og få spille samme med han, sier Haag.

Etter fire sesonger i den amerikanske college-ligaen NCAA for Michigan State University vendte han tilbake til Sverige, og gjorde unna fire sesonger i Allsvenskan.

Etter 42 kamper for Södertälje i 2021/22 ble det overgang til Danmark og Sønderjyske, der han har hatt «C» på brystet hele tiden.

-Det å vinne serien og sluttspillet der i fjor var en fantastisk opplevelse. På dette nivået er det ikke alle som får muligheten til å vinne noe, så det var veldig kult at vi som klubb kunne ta «en dobbel» og vise hele den danske ligaen at vi var et lag å regne med. Og har man vært med på det en gang, så vil man bare oppleve det igjen, så det å komme til Norges største klubb gjør bare at jeg vil vinne her også, avslutter Haag.

TILBUD PÅ SESONGKORT 2024/25 - KLIKK HER!