• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb

12 poeng på ei uke og lørdag er det fest.

Deg, meg, venna våre, hockey og fotball på lørdag

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad Klansmann

Kjære venner, for en nydelig uke vi har hatt! Jeg kunne skrevet bok om denne uka men jeg skal forsøke å fatte meg i korthet. Forsøke, men det er mye som må sies om det som har vært og det som skal komme. Du kan like godt hente deg en kopp kaffe med en gang for kort blir det jo ikke - det hjertet er fullt av renner fingre og munn over med så bær over med meg, Vi har tross alt fire seire på ei lita uke og når disse bevingede ord skrives troner vi på toppen av tabellen.

Travel og har ikke tid til å lese? Kjøp billetter til kampen mot Storhamar her

Kortversjonen av uka er sånn:

Lørdag: Lillehammer-Vålerenga 2-5

Tirsdag: Vålerenga-Oilers 4-1

Torsdag: Grüner-Vålerenga 0-7

Lørdag: Vålerenga-Ringerike 4-1

Herlig!

For undertegnede var seieren mot Oilers på Jordal, 16-åringen Stian Solberg sitt soloraid fra egen kasse før han satt pucken i krysset mot Grüner og Tobias “Tuben” Breivold sin målvaktgjerning denne uka høydepunktene. Det er opplevelser jeg tar med meg videre og ikke ville vært foruten.

Uka var helt der oppe og nærmest perfekt, det er 12 poeng, 20 mål framover og bare fire feil vei. Gutta våre framstår ekstremt disiplinerte og fokuserte nå så motstanderne gjør lurt i å frykte oss. Vi møter Sparta borte torsdag og jeg hører allerede at de skjelver i buksene i Sarpsborg.

Vi lå nest nederst da denne uka starta og i tilfelle du ikke har fått det med deg vil jeg henvise til neste overskrift.

Enga på topp!

Jada, jeg vet sannsynligheten er stor for at vi ikke er på topp når du leser dette men akkurat nå er det sånn. Lurer du på hvordan trener Fredrik Andersson, kaptein Martin Røymark, unggutten Stian Solberg, forsvarskjempene Villiam Strøm og Mark Auk og de andre gutta kom seg øverst på tabellen etter to tap i seriestarten?

Hardt arbeid, riktig fokus og god hockey.

Vi får godt betalt nå. Det legges ned en vanvittig innsats når du og jeg ikke er på Jordal for å se på dem. Sjøl om det har har vært fire kamper denne uka og mye restitusjon ble det lagt ned mye hard jobb i sommer. Det får vi betalt for i poeng nå.

Vi registrerer at det ofte sutres i fotballen når de må spille kamp mer enn en gang i uka. Helt ok det men vi spilte altså fire kamper og tok 12 poeng i uka som gikk. Det er mer gøy!

Lørdag er det Vålerengafest - hockey og fotball bjuder på

Selv om vi har hektisk kampprogram og kampene kommer tett er det ikke til å komme utenom at det er flere hverdager enn festdager for oss også. Derfor er det ekstremt hyggelig å invitere deg til fest sammen med Vålerenga Fotball førstkommende lørdag. Sett av hele lørdagen for den er rød og blå.

Vålerenga Vertshus åpner dører og kraner klokka 12 og allerede klokka 12.30 kommer trener Fredrik Andersson innom for å gi deg og meg siste nytt før kampen mot Storhamar. Kampen starter rekordtidlige 14.00 og vi håper på stinn brakke og seier. Etter kampen står Østblokkabussen klar for å kjøre deg opp til Valle der du kan se Vålerenga-Strømsgodset klokka 18. Og nei, det er ikke plass til alle på første tur, ikke andre heller. Det er ca 20 minutter å gå så det er muligens raskere.

Det ryktes at Storhamarfansen mobiliserer inn mot kampen på lørdag og det er hyggelig det men tribunekampen vinner vi. Som stående syngende supporter kan jeg med hånda på hjertet si at ingen kamper betyr mer enn kampene mot Storhamar og jeg veit at det er sånn for veldig mange av oss. Forvent høy og god stemning fra klansfeltet og feltene rundt på lørdag og bli gjerne med oss for å lage stemning uansett hvor du har billetter. Sammen slår vi Storhamar.

Har du ikke billett til kampen mot Storhamar ennå? Den kjøper du HER

Dagen er på ingen måte over etter kampen på Jordal. Etter kamp kjører Østblokkabussen skytteltrafikk mellom Jordal og Intility arena for vi skal på fotballkamp der klokka seks. Da møter Vålerenga Strømsgodset og du er invitert for å lage dagen komplett. Vi går for seks poeng denne lørdagen, tre på Jordal og tre på Valle. intet mindre, det er vi som er Vålerenga.

Vi anbefaler en tur innom Øst i stadionbygget før fotballkampen. Der kan du få deg leskende drikke og en matbit før du går inn og ser sport uten skøyter. Vi garanterer deg en flott opplevelse og bidra gjerne til stemningen der også. Har du ikke tenkt til å synge noe særlig blir Klanen glad om du trekker ut til sidene på Østblokka.

Har du billett til kampen på Jordal kommer du inn gratis på Østblokka. Og har du sesongkort på Østblokka eller Osla Taxi-tribunen kommer du gratis inn på Jordal. Vi er ekstremt glade for at hockeyen og fotballen samarbeider igjen, da får vi festdager som dette.

Få med deg viktig praktisk informasjon her om hvordan du gjør det for å få tilgang til begge kamper her

Etter kampen anbefaler vi at du bruker lørdagen på Øst, Vålerenga Vertshus eller Bohemen. Det er Klanens puber og du treffer likesinnede som er like glad i Vålerenga som du er. Vi kan ikke tenke oss en bedre måte å runde av en herlig Vålerengadag på.

Fiffig oppsummering av lørdag 1. oktober:

12.30 Fredrik Andersson på Vålerenga Vertshus - fri inngang

14.00 Vålerenga - Storhamar - billetter HER

18:00 Vålerenga - Strømsgodset

20.00 Frislepp av glade Vålerengapatrioter - Oslo her kommer vi!

Vi gleder oss til å se og høre både fotballfans og hockeyfans på Jordal amfi lørdag. Heia Vålerengafamilien og velkommen til oss!