• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

BLI MED PÅ VÅL’ENGA-FEST LØRDAG 1.OKTOBER, NÅR STORHAMAR KOMMER TIL JORDAL

Lørdag 1.oktober blir det Vål’enga-fest når både hockeyen og fotballen har hjemmekamper. Vi inviterer til storkamp når Storhamar kommer til Jordal Amfi, mens det er Strømsgodset som tar turen til Intility Arena.

Med to hjemmekamper på samme dag, og tidlig kampstart på Jordal er det en strålende mulighet til å få med seg både hockey og fotball på samme dag. Sammen med dere skal vi lage dette til en festdag.

Viktig billettinformasjon følger.

Alle som har billett til kampen mot Storhamar, kommer gratis inn på Østblokka mot Strømsgodset. Billetter kjøper du her

Oppdatert info 26.sept: Alle som har sesongkort på Østblokka eller Oslo Taxi-tribunen kommer gratis inn på Jordal. Men obs obs – vi har ulike billettsystemer, så dette er måten det løses på i praksis:

For deg med sesongkort på Østblokka: Du kommer gratis inn på Klansfeltet i Jordal Amfi. Ta turen innom Sjappa for å få din billett til Jordal. Du kan kun hente ut billett for ditt sesongkort. Klansfeltet kommer til å fylles opp fort, så her må man være tidlig ute. Det vil være mulig å hente ut billetter allerede fra lørdag 24.september.

For deg med sesongkort på Oslo Taxi-tribunen: Du kommer gratis inn på felt 207 i Jordal Amfi. Ta turen innom Sjappa for å få din billett til Jordal. Du kan kun hente ut billett for ditt sesongkort. Vær tidlig ute med å hente din billett. Det vil være mulig å hente ut billetter allerede fra lørdag 24.september.

For deg som har billett til Jordal: Ta turen innom Sjappa for å få din billett til Østblokka. Ved å vise fram din billett eller billetter, vil du også få tilgang til Østblokka. Disse billettene vil også være mulig å hente ut fra lørdag 24.september.

Takk for at du hjelper oss å dele denne informasjonen til de du vet som trenger å få dette med seg.

Program for dagen vil bli presentert tidlig neste uke. Vi gleder oss til en skikkelig Vål’enga-fest sammen med dere.