• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Endelig er han tilbake!

Mark Auk strutter av selvtillit og gleder seg til returen i Jordal Amfi torsdag!

KJØP BILLETT TIL VIF-COMET HER

Allerede etter syv serierunder av årets sesong måtte den populære amerikanske backen kaste inn håndkleet og legge seg på operasjonsbordet.

Skulderskaden fra sluttspillet sesongen før var for omfattende til at det var fornuftig å fortsette.

Der og da fryktet de fleste at hele sesongen var spolert for Mark Auk, men torsdag er han tilbake i kongeblått når Comet er motstander i grunnspillets nest-siste hjemmekamp.

Vålerenga jager viktige poeng i kampen om andreplassen, som vil gi hjemmebane-fordel i sluttspillet.

-Det har vært en lang og tøff periode. Dette er første gang jeg har hatt en skade som har holdt meg ute så lenge, sier Mark Auk.

LES OGSÅ: MARK AUK LANGTIDSSKADET

Han har stilt på trening hver eneste dag siden operasjonen, og har fått god oppfølging fra Vålerengas medisinske team, samt fysisk trener Jon Aase og fysioterapeut Eivind Bjørgo.

-Jeg har hatt som mål å bli ett prosent bedre for hver eneste dag. Jeg skylder Jan og Eivind mye for at jeg er der jeg er nå. Jeg er i bedre fysisk form enn jeg var før skaden, og gleder meg til å bidra for laget slik jeg gjorde før, sier Auk.

Hans dedikasjon under skadeoppholdet har imponert de fleste i Vålerenga - inkludert hovedtrener Fredrik Andersson.

-Vi hadde ikke forventet at han skulle kommer tilbake denne sesongen. Derfor begynte vi også ganske raskt å se etter andre banker. Men Mark har gjort en fantastisk bra jobb i rehabilitermngsfasen, og derfor har det også gått fortere enn vi hadde forventet, sier Andersson, som ser frem til å sette opp #12 i lagoppstillingen igjen.

LES OGSÅ: MARK AUK RETURNERER I FEBRUAR

-Vi får da tilbake en kreativ og veldig god spillende back som kan løse en del situasjoner bakfra for oss. Han har også mye energi som er spesielt bra for oss nå. At han kommer tilbake i bedre fysisk form enn han var i fjor er også et tegn på at han har gjort alt riktig, sier Andersson.

Mark Auk er en av spillerne du kan møte etter torsdagens kamp mot Comet, da det er klart for sesongens siste utgave av «Møt dine helter».

Sammen med Alex Dostie, Jørgen Karterud og Kalle Ekelund stiller Auk opp ved supportesjappa (ved inngang 2 A) ca 15 minutter etter kampslutt mot Comet.

KJØP BILLETT TIL VIF-COMET HER