• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Nøkleby Svendsen spiller hele sesongen og på lørdag er det klart for hockeyfest på Jordal

Nøkleby Svendsen klar for resten av sesongen, over 3000 solgte billetter til storkamp mot Storhamar og siste nytt før kampen mot Sparta i kveld

Tryout-perioden er over for Nøkleby Svendsen, og nå er det klart at han spiller hele sesongen for Vålerenga. Didrik forteller oss at disse to første månedene har vært morsomme og lærerike, men at det hele tiden har ligget litt i bakhodet at han ikke har vært klar for hele sesongen.

Men nå er det endelig klart. "Jeg gleder meg utrolig mye til fortsettelsen. Vi har begynt på noe veldig spennende som kan ta oss hele veien - det er jeg helt overbevist om. Men som jeg har sagt før - vi må gjøre jobben hver eneste dag," sier Nøkleby Svendsen.

Fredrik Andersson sier at han er svært fornøyd med at Nøkleby Svendsen er klar for å fullføre kontrakten med klubben ut sesongen.

"Han er en spiller som gjør jobben han skal hver dag og som er en viktig del av vårt fysiske spill på isen, samtidig som han også er en bidragsyter i garderoben. Nå begynner jobben med å bidra til at han også utvikler seg videre her i Vålerenga."

Og om du lurer på hvordan Didrik har tenkt til å feire at han er klar for resten av sesongen - så er svaret klart: "det skal feires med å ta med tre poeng hjem fra Særp i kveld"

Vi møter Sparta på borteis i kveld, men lørdag blir det hockeyfest i Jordal Amfi

Kl 1830 i kveld droppes pucken i Sparta Amfi. Da skal det jaktes på tre nye poeng og våre femte seier på rad. Klikk på videoen nedenfor for å få siste oppdatering fra trener Fredrik Andersson.

På lørdag blir det en festdag når både hockeyen og fotballen har hjemmekamp. Med allerede over 3000 solgte billetter til kampen mot Storhamar kommer det til å bli en fantastisk ramme rundt kampen.

Les mer om Vål'enga-festen HER og sikre deg billett til kampen mot Storhamar her

Hockey er best live - vi gleder oss til å se dere på lørdag.