• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

-På tide å vinne på Hamar

Fredrik Andersson kaller det en seriefinale. Thomas Olsen mener det er på tide å vinne på Hamar. Tirsdag møtes Vålerenga og Storhamar i CC Amfi.

NÅ KÅRER VI MÅNEDENS VÅLERENGA-SPILLER FOR NOVEMBER - GÅ TIL AVSTEMMINGEN HER

For 219. gang møtes Vålerenga og Storhamar til obligatorisk seriekamp tirsdag. CC Amfi vil ventelig være helt utsolgt, og det er også forventet godt tilsig av Vålerenga-supportere.

Vertshusbussen kjører som vanlig. Påmelding og informasjon finner du her

Av de 107 kampene som har vært avviklet på Hamar har Vålerenga kun vunnet 46, mens syv kamper har blitt stående som uavgjort.

Denne sesongen ga nederlag i første kamp i CC Amfi, og nå er motivasjonen stor for å ta en seier på Hamar.

-Det blir en seriefinale vi skal spille nå. Det er på tide at vi reiser dit og vinner, men vi vet det kommer til å bli en utrolig fysisk kamp med mange dueller. En-mot-en situasjonene og nærkampene i vantene blir avgjørende, og forrige gang føler jeg at det var der vi tapte kampen, sier Vålerengas hovedtrener Fredrik Andersson.

LES OGSÅ: VÅLERENGA OG STORHAMAR - BITRE RIVALER

Nederlaget for Storhamar var sesongens første tap i år, der en blodfattig prestasjon sett med Vålerenga-øyne endte med 4-0 til vertene.

-Det er nok et litt annet lag som reiser oppover nå. Vi er lengre inne i serien, og har fått satt mer preg på vårt eget spill. Vi har vist at vi er et utrolig godt hockeylag, så vi reiser opp med langt mer selvtillit nå enn forrige gang, sier Andersson.

I Jordal Amfi har resultatene i tilsvarende oppgjør hatt en fin tendens til å bikke Vålerengas vei. Senest ved andre møte denne sesongen, da «De Kongeblå» vant komfortabelt 4-1.

SE HØYDEPUNKTENE HER:

-Det er på tide at vi tar seieren på Hamar nå. Vi får sette oss ned ved tegnebrettet og finne ut hvordan vi skal gjøre dette, gliser Vålerengas fremste målscorer Thomas Olsen etter dagens trening i Jordal Amfi.

Olsen står etter sine tre scoringer mot Lørenskog lørdag med 17 nettkjenninger og er dermed best i EHL. På plassen bak følger Storhamars Jakob Berglund, som er en av flere Storhamar-spillere Vålerenga må se opp for i tirsdagens kamp.

-Vi har vært veldig gode mot Storhamar på hjemmebane, så vi må opp på det nivået vi har vært på her. Klarer vi det har vi gode sjanser, mener Olsen.

NÅ KÅRER VI MÅNEDENS VÅLERENGA-SPILLER FOR NOVEMBER - GÅ TIL AVSTEMMINGEN HER