• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

-Dette blir jevnt og tøft!

Det eneste ekspertene ser ut til å være enige om er at torsdagens toppkamp i Jordal Amfi er helt åpen. Samtidig tyder alt på at kampen vil bli utsolgt i god tid før nedslepp kl 19:00

VÆR RASK - KJØP BILLETT TIL VIF - OILERS HER

Med seier innen ordinær tid tar Stavanger andreplassen på tabellen med ett poengs margin ned til Vålerenga før den siste serierunden, der Stavanger møter Lørenskog og Vålerenga møter Comet.

Begge lag er skyhøye favoritter til å vinne der, men når favorittstemplet for torsdagens sølv-finale skal settes strides de lærde.

Dersom Vålerenga tar poeng i torsdagens kamp har de fortsatt andreplassen på tabellen i sine hender.

Før helgen trodde tidligere Stavanger-spiller Tommy Kristiansen på Vålerenga.

-Jeg tror ikke de roter bort poeng hverken mot Stjernen eller Comet, sa Kristiansen da.

Etter helgen har pipa fått en annen lyd.

-Nå tror jeg Stavanger tar det. Jeg synes gutta har spilt bedre enn Vålerenga de siste kampene, og etter at jeg så Vålerenga ryke mot både Storhamar og nå Stjernen mener jeg Oilers har en 60/40-sjanse. Det gikk en faan i gutta da de så Vålerenga-kampen søndag, og nå tror jeg vi vinnere innen ordinær tid, sier Kristiansen, som selv er tilstede på tribunen torsdag.

Der blir det trangt om plassen, for tirsdag morgen gjenstår kun 1500 billetter til torsdagens storkamp.

-Jeg gleder meg voldsomt til å se kampen. Det blir en skikkelig sluttspillskamp mellom to sterke lag, sier Kristiansen, som videre har mye godt å si om Vålerenga denne sesongen.

-Vålerenga har noe spennende på gang, og jeg tror de vil konkurrere om «Bøtta» i mange år fremover. Måten de driver på nå og måten de bygger både lag og organisasjon ser veldig bra ut. Det som gjøres nå vil gi god effekt i fremtiden, mener Kristiansen, som i mange år har vært en spiller Vålerenga-fansen har elsket å hate.

KJØP BILLETT TIL VIF - OILERS HER

Tidligere VIF-spiller, og nåværende TV2-ekspert, Erik Follestad er såpass usikker at han nesten begynner å diskutere med seg selv.

-Jeg er spent selv. Nå har Vålerenga gjort det unødvendig spennende, og torsdag er det to lag som ikke er i sin beste form som skal gjøre opp seg i mellom, så det er vanskelig å si. Men jeg tror Vålerenga klarer å samle troppene og gjøre det som trengs for å sikre andreplassen, sier Erik Follestad.

Han var kampens første målscorer da Vålerenga senket Stavanger i den store seriefinalen i 2014, og spilte totalt fire sesonger for klubben fra 2012/13 til 2015/16.

LES OGSÅ: LA OSS GJØRE DET IGJEN!

Nå mener han det er så jevnt at han nesten skifter mening i løpet av intervjuet. -Det er nesten så jeg ombestemmer meg her nå og sier Stavanger. Vålerenga har surret det litt til for seg selv, og jeg synes laget ofte faller når de har kniven på strupen. Men dette blir jevnt, og for oss som ikke er direkte involvert er det fantastisk at vi får spenning hele veien inn i grunnserien, mener Follestad.

Torsdag må Vålerenga samle seg igjen, for Stavanger-seier innen full tid medfører at laget fra Vest tar andreplassen med ett poengs margin foran den siste serierunden.

Dersom Vålerenga tar poeng er de fortsatt i førersetet før serien avsluttes borte mot Comet lørdag.

VÆR RASK - KJØP BILLETT TIL VIF - OILERS HER