• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stavanger
STA

Vålerenga slo tilbake!

Jordal Amfi var på sitt vakreste kokepunkt da Vålerenga senket Oilers i overtid. Dermed har vi utlignet i semifinaleseieren.

KJØP BILLETT TIL SEMIFINALE 4 HER

Etter 3x20 minutter med stillingskrig var det klart for «sudden death» på Jordal. Oilers sto lenge i Vålerengas sone, men brått kom kontringen som fikk betongen på Oslo Øst til å slå sprekker.

Mika Partanen og Alex Dostie hadde hver sin ving i 2-mot-1. Førstnevnte valgte å skyte hardt på mål, pucken skled inn og tribunen eksploderte i det Vålerengas første seier i semifinaleserien var et faktum.

SE HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN HER:

-Mathis gjør en kjempejobb og vipper pucken til meg. Jeg kommer to mot en, og tenkte egentlig ikke. Jeg bare gikk for skuddet, og den gikk inn. Kanskje litt flaks, men det var deilig, sier Mika Partanen etter kampen.

SE INTERVJUET MED MIKA PARTANEN HER

En lettet hovedtrener Fredrik Andersson kunne også smilende konstantere at semifinaleserien nå er utlignet med 1-1 i kamper, før lagene møtes igjen i Stavanger fk torsdag.

Lørdag spilles fjerde semifinale i Jordal Amfi med kampstart 18:30.

-En lettet følelse og stolthet over at vi har tålmodigheten til å avgjøre. Det er små marginer i hockey. Vi gjør ikke vår beste periode i overtidsperioden, og de er mye i vår sone, men tålmodigheten i vårt spill og at vi hele tiden spilte systematisk er jeg veldig fornøyd med

SE HELE INTERVJUET MED «FREDDAN» HER