• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stavanger
STA

Blø for drakta, Vål`enga!

-Jeg vil se litt flere helter der ute i dag, sier hovedtrener Fredrik Andersson foran kveldens andre semifinale mot Stavanger Oilers.

KJØP BILLETT TIL SEMIFINALENE HER

Vålerenga har sin første hjemmebane-fordel i semifinaleserien, og viljen er sterk til å slå tilbake etter søndagens nederlag i DNB Arena.

-Det skal bli ordentlig kult å komme ut til en sluttspillskamp i Jordal Amfi igjen. Bare det å spille her gir oss masse energi, også håper jeg virkelig at vi kan vise det fra start, være påskrudd og komme ut med høy intensitet, sier hovedtrener Fredrik Andersson etter formiddagens kamptrening og samling med laget.

Etter en overnatting i Stavanger gikk spillertroppen rett på is ved ankomst Jordal Amfi i går formiddag, og har brukt den korte tiden fra forrige semifinale godt.

LES OGSÅ: -VI SKAL SLÅ TILBAKE

-Jeg opplever at harmonien i gruppa er bra, og det finnes godt med energi når vi snakker med laget i garderoben. Vi har brukt tiden på å trene litt lett og gått igjennom en del små detaljer hvor vi skal være langt bedre enn forrige kamp, sier Andersson, og går i detaljene:

SE HØYDEPUNKTER FRA DEN FØRSTE SEMIFINALEN HER

-Det er to områder som er de klart viktigste, og det er spill foran deres mål og det å være sterke foran vårt eget mål. Vi må stå opp og forsvare oss bedre, og ikke slippe til så mange målsjanser. Samtidig må vi tørre å ta oss inn foran Holm i målet deres dersom vi skal klare å score. De er sterke i sin defensiv, og det koster litt blåmerker. Vi må ofre kroppen og ta en smell for å få slått inn litt returer og vinne nærkampene her, fortsetter Andersson, og summerer enkelt opp med en setning:

-Jeg vil se litt flere helter der ute i dag!

Billett til dagens og lørdagens semifinale i Jordal Amfi finner du her.

Billetter selges også i billettluka ved inngang 2 A før kampstart. Laget offentliggjøres i Vålerengas sosiale medier halvannen time før kampstart.

LES OGSÅ: HVA FÅR VI SERVERT I ÅR?