• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Vålerenga
VIF

Vestlandsjakta er i gang!

En Vålerenga-tropp med styrket selvtillit forlot Jordal Amfi i morgentimene i dag. I kveld spilles tredje semifinale mot Stavanger Oilers i DNB Arena.

KJØP BILLETT TIL SEMIFINALE 4 PÅ JORDAL HER

Tirsdagens fantastiske publikumsopplevelse der Mika Partanen avgjorde i overtid har naturligvis også satt sitt preg på spillergruppa.

Finnen fikk taket til å løfte seg da han satte seiersmålet 10 minutter inn i overtidsperioden etter at det sto 1-1 ved full tid.

KJENN PÅ STEMNINGEN FRA JORDAL HER:

Tribunestemningen fra forrige hjemmekamp har naturligvis spredt seg godt inn i laget som satte seg i bussen til Gardermoen i dag tidlig.

-Stemningen er veldig bra. Det var deilig å få en seier sist. Det gir oss veldig mye mer energi og håper det skal bli enda bedre. Det er jo stor forskjell på om det skal stå 2-0 eller 1-1, det tror jeg alle forstår. Det ville vært tungt med 2-0 i kamper til Stavanger, men nå er det helt åpent igjen og vi skal jage en seier, sier kaptein Martin Røymark på vei inn i bussen.

Forrige semifinale-kamp i Stavanger endte med nederlag, men åpnet med en sterk Vålerenga-periode og uavgjort til første pause.

LES OGSÅ: HER ER HANS STØRSTE OILERS-ØYEBLIKK

-Første periode der borte forrige gang var greit levert, men vi dette dessverre litt sammen da de får satt sine første scoringer. I dag må vi opp i nivå på alle felter. VI gjorde en mye bedre kamp på Jordal enn der borte, så vi får håpe at formkurven fortsetter å stige i dag, sier Røymark.

-Vi reiser nå med bra selvtillit og føler at vi kan slå dem. Vi har med oss den positive følelsen fra forrige kamp på Jordal, og jeg tror vi kommer til å gjøre en veldig bra kamp, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Gårsdagen ble brukt til lett trening med fokus på restitusjon, videogjennomgang og analyse, før spillerne hadde felles gjennomgang og kampforberedelser på video i dag.

-Det eneste fokuset vårt er at vi skal vinne fire kamper, og hvilke av de fire kampene det blir spiller ingen rolle. Nå har vi tatt en seier, og reiser til Stavanger med veldig bra selvtillit. Vi føler at vi kan slå dem, og har med oss en veldig positiv følelse, sier Andersson.

-Vi må spille som vi spilte sist vi var i Stavanger, der vi åpnet bra, men må levere over samtlige 60 minutter. Vi har spilt oss opp i semifinaleserien og blitt bedre og bedre, så det er bare å fortsette, sier matchvinner fra torsdag, Mika Partanen.

SE HØYDEPUNKTENE FRA VÅLERENGAS SEIER HER: