• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Vålerenga
VIF

Nå trenger vi dere alle!

Små marginer ble til store sifre da Vålerenga tapte tredje semifinale. Lørdag skal vi slå tilbake!

KJØP BILLETTER TIL SEMIFINALEN HER

Stavanger Oilers vippet seg foran tidlig på 1-0 i første periode, men den tredje semifinalen lagene i mellom levde i beste velgående på vippepunktet i over 40 minutter.

Vålerenga hadde momentum og muligheter til å stilne DNB Arena i andre periode, men tok ikke vare på sjansene som ble skapt.

Det gjorde Oilers på den andre siden av banen, og dermed ble det etterhvert store sifre med 4-0 og nederlag i Stavanger.

-Vi gjør ingen bra kamp, og gir ikke oss selv sjansen til å avgjøre dette. Vi kan gjøre så utrolig mye bedre, sier hovedtrener Fredrik Andersson, og starter en lite hyggelig oppsummering.

-VI taper for mange dueller både foran mål og langs vantene, og i et sluttspill handler det først og fremst om å vinne disse kampene. I øvrig spill blir vi for langsomme. Det er frustrerende, og vi gjør det vi kan fra boksen for å skape ny energi gjennom forandringer, men til syvende og sist handler dette om at hvert enkelt spiller må gi alt i hver eneste duell og vinne sin kamp i kampen, sier Andersson.

Lørdag møtes lagene igjen i Jordal Amfi, der det var en fantastisk ramme sist kamp og der tribunen ga Vålerenga overtall.

Nå håper Andersson og resten av Vålerenga at man igjen kan samle seg og skape den magiske stemningen som alle bortelag frykter.

-Vi skal levere langt bedre i Jordal Amfi til lørdag, og vi trenger alle i ryggen. Vi skal vise at vi er et topplag og sørge for at denne serien lever videre, avslutter han.

SE HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN HER: