Borte
Vålerenga
VIF

Alle til Jordal!

Nok en fantastisk kamp - nok en fantastisk seier! Nå samler vi oss til tirsdagens tredje kvartfinale i Jordal Amfi.

KJØP BILLETTER TIL VIF-STJERNEN HER

Stjernen kom som forventet knallhardt ut fra startblokka i lørdagens andre kvartfinale, men Vålerenga sto opp med stolthet og respekt - og ledet fortjent etter de første 20 minuttene.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER (artikkelen fortsetter under videovinduet):

-Stjernen kom ut veldig hardt, men jeg synes vi klarer å holde på vår gameplan. Gutta løser dette utrolig bra, sier en meget fornøyd hovedtrener Fredrik Andersson etter kampen.

Mark Auk var mannen bak Vålerengas første scoring, da han fintet seg inn fra blålinja og limte pucken i krysset bak en etterhvert overarbeidet Stjernen-keeper.

Vålerenga åpnet midtperioden i undertall, men før minuttet var unnagjort kontret Mathis Olimb og Sebastian Johansen inn 2-0 til Vålerenga.

Deretter tok Stjernen over det meste av spillet, men det hjalp lite da Tobias «Tuben» Breivold Johansen tok rollen som levende vegg, og reddet Vålerenga - sammen med et oppofrende forsvarsspill.

Stjernen fikk sin redusering i 3. periode, og mange fryktet utligning, men i stedet viste Martin Røymark hvorfor han har en «C» på brystet, og satte 3-1 i stedet for 2-2 på en av Vålerengas få sjanser i begynnelsen av perioden.

-Stjernen tar over i andre periode. VI gir de midtsonen og klarer ikke å holde press-spillet oppe. De kommer for enkelt inn i vår sone, men vi har en bra keeper, sier Andersson, med et glimt i øyet.

Tredje periode ble etterhvert en fest-aften, der Jørgen Karterud og Sander Thoresen også noterte seg for scoringer.

Stjernen kjempet som forventet hele veien inn, men ble nok en gang for små mot «De Kongeblå», som tok en fortjent seier.

-Den tredje perioden er vår desidert beste. Vi gjør det vi ble enige om i garderoben, går ut med høyt press og har stor ro i spillet. Jeg er utrolig fornøyd med det gutta leverer over 60 minutter i kveld, sier Andersson.

Tirsdag blir det folkefest i Jordal Amfi når Stjernen kommer på besøk til den tredje kvartfinalen.

KJØP BILLETTER HER

Andersson forventer nok engang en knallhard kamp, men er klar på at Vålerenga skal bestemme i kamper som spilles i Jordal Amfi.

-Jeg forventer at det skal se ut som i den første kampen vi møtte de. Det er vi som skal styre og bestemme der ute. Nå skal vi nullstille gruppa og være veldig klare til tirsdag, lover han.