• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Comet
HAL

Kampen om sølvet drar seg til

Tre av de fire siste kampene må vinnes dersom Vålerenga skal ta andreplass i årets serie, og dermed få hjemmebane-fordel i det kommende sluttspillet.

KJØP BILLETT TIL VIF-COMET HER

Etter kampen kan du «møte dine helter» i form av Kalle Ekelund, Jørgen Karterud, Alex Dostie og Mark Auk, som alle stiller opp for supporterne ved supporter-butikken ved inngang 2 A ca 15 minutter etter kampslutt.

Mark Auk gjør forøvrig sitt comeback etter fire måneders skadeavbrekk.

-Det er veldig gledelig at Mark er tilbake etter mange kamper ute. Men vi skal ha tålmodighet. Han skal være på sitt beste når sluttspillet starter, så vi gir han disse kampene for å komme i kampform, sier hovedtrener Fredrik Andersson, som forøvrig har et større fokus inn mot kveldens kamp:

-Alle kamper som er igjen nå er utrolig viktig for å gi oss selv fordel i sluttspillet ved å ta andreplassen på tabellen. Vi har denne nå, og må beskytte den, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

I tillegg handler det også om å få toget tilbake på vinnersporet etter et forsmedelig nederlag for Storhamar.

-Jeg vil se at vi kommer tilbake etter mindre bra innsats i Hamar. Nå må vi tilbake på vinnersporet og vise publikum at vi kan spille bra ishockey, sier Andersson.

Mikkel Eriksen får i kveld sin debut for A-laget, og blir dermed juniorspiller nummer 10 som har blitt hentet opp denne sesongen.

LES OGSÅ: SHAMPO-NEVØ DEBUTERER FOR VÅLERENGA

Svensken har lenge vært tydelig på viktigheten av å utvikle egne spillere, og mener det er flere som etterhvert vil få muligheten.

-Det jobbes veldig bra med de aldersbestemte lagene i Vålerenga, og det skal vi bygge videre på. Vi vil være en klubb som skaper våre egne spillere og på den måten ha en tropp som alltid står opp for Oslo. Nå har vi en bra mulighet i dag til å ta opp Mikkel (Eriksen) i en kamp som er viktig for oss. Han har gjort seg fortjent til det ved at han har levert veldig bra på de aldersbestemte lagene. Vi har nå flere juniorer som står og banker på døra, og som er resultatet av den gode jobben som gjøres nedover i Vålerenga, sier Andersson.

Pontus Finstad og Markus Søberg er ikke med i dagens tropp grunnet skader. Førstnevnte er ventet tilbake til sluttspillet, mens Søberg vurderes fra dag-til-dag.

Kampen vises på TV2 Play, og oppdateringer underveis finner du også på Vålerengas Instagram- og Twitter-konto.