• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Presset er på Vålerenga

Stavanger-seier i går gjør at Vålerenga bør unngå tap mot Stjernen i dag for å beskytte andreplassen på tabellen.

SE VIF - OILERS TORSDAG! BILLETTER HER

Gårsdagens Stavanger-seier over Sparta gjør at kun to poeng skiller lagene før Vålerenga entrer isen i Stjernehallen i formiddag.

Med seier vil «Oslos Stolthet» ha en pen luke på fem poeng før torsdagens storkamp i Jordal Amfi, og vil ikke være avhengig av å måtte vinne kampen for å sikre sølvet i årets serie, men har en siste matchball i sesongavslutningen borte mot Comet.

Men Stjernen har vist seg å være en motstander som har laget mye trøbbel for Vålerenga så langt denne sesongen, og vant forrige møte 3-2 på straffer i Fredrikstad.

Stjernen gikk også seirende ut av Romjulskampen i Jordal Amfi med 3-1. På de siste fire kampene mot hverandre står lagene med to seire hver.

-Stjernen er et lag med høye topper. De har en veldig bra førsterekke og generelt høy fart og gode ferdigheter i laget sitt. De er absolutt et farlig lag, spesielt offensivt, og vi må se opp for toppspillerne deres, sier assistent-trener Mats Trygg, og sikter først og fremst til Stjernens førsterekke med Austin Cangelosi og John Piccinich i front. Begge spillerne er inne blant ligaens seks beste poengplukkere.

 -Faren er at vi taper pucken på feil sted i banen, og da spesielt i inngangen til offensiv sone. Er vi slurvete i pasningsspillet vil vi by på kontringer i mot, og det er deres styrke. Men jeg håper og tror vi kan være fullt fokuserte over 60 minutter, og er vi det skal nok dette gå bra, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Trevor Mingoia var ikke med i bussen som forlot Jordal Amfi tidligere i formiddag grunnet sykdom. I tillegg er Pontus Finstad, Markus Søberg og Sebastian Johansen også indisponible for Vålerenga.

Det innebærer at Mikkel Eriksen, som debuterte i forrige kamp, har fått plass i troppen.

LES OGSÅ: SHAMPO-NEVØ DEBUTERER FOR VÅLERENGA

Kampen ser du på TV2 Sport 1 eller TV2 Play. Oppdateringer får du også på Vålerengas kontoer på Instagram og Twitter.

STORKAMP MOT OILERS TORSDAG

Torsdag spilles siste seriekamp i grunnspillet denne sesongen når Stavanger Oilers gjester Jordal Amfi, og uansett utfall i kveld kan Vålerenga sikre andreplassen på tabellen med seier innen ordinær tid torsdag.

Det samme gjelder for Stavanger Oilers, og det er derfor knyttet stor spenning til stor-oppgjøret - noe som også merkes godt på billettsalget.

Vi oppfordrer derfor til å være tidlig ute med å kjøpe billetter, som du finner ved å klikke HER.