• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Torsdag faller avgjørelsen!

Etter tap for Stjernen i kveld vil torsdagens kamp mot Stavanger Oilers bli direkte avgjørende for den viktige andreplassen på tabellen

KJØP BILLETT TIL VIF-OILERS HER!

Vålerenga viste en fantastisk innstilling og spilte tidvis Stjernen ut av hallen under formiddagens oppjgjøret i Stjernehallen.

I løpet av de første 20 minuttene viste man virkelig hva som bor i dette laget, og ledelse 3-1 til pause var mer enn vel fortjent.

Mika Partanen satte standarden tidlig med 1-0 til Vålerenga etter knappe tre minutters spill. Stjernen utlignet, men Vålerengas førstefemmer var stek-hete, og det tok ikke lang tid før Alex Dostie sendte avgårde et lite "takk for sist" til 2-1 Vålerengas vei.

SE HØYDEPUNKTER I VIDEOVINDUET ØVERST I SAKEN

Syv minutter før hvilen leverte Thomas Olsen en fanastisk styring på et skudd fra Mark Auk, og Vålerenga seilet inn til første pause med komfortabel ledelse.

Stjernen snudde dessverre kampen i løpet av de neste to periodene, slik at torsdagens toppkamp mot Stavanger Oilers nå blir en direkte finale om å kapre andreplassen på tabellen.

Utgangspunktet er enkelt - og brutalt:

Vinneren av kampen tar høyst sannsynlig andreplassen, og får dermed en stor hjemmebanefordel i sluttspillet. (Vålerenga møter Comet i siste serierunde, mens Ollers møter Lørenskog)

Taperen vil like høyst sannsynlig bli nummer tre på tabellen, og får ingen hjemme-fordel i en eventuell semifinale.

Det finnes stunder i denne klubbens historie hvor viktigheten av å møte opp på tribunen og gi sin høylydte støtte har vært utslagsgivende.

Torsdag er en av de stundene. Syng høyt. Syng Vålerenga!!

BILLETTENE FINNER DU HER!