• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Sparta
SPA

-Vi må eie dette fra start!

Et hel-tent Vålerenga er klare for å sprekke blå bobler i Jordal Amfi når Sparta stiller til toppkamp i kveld kl 19:00.

KJØP BILLETT TIL VIF - SPARTA HER!

Vålerenga har tapt de to siste kampene for Sparta, og dermed er revansjelysten stor foran kveldens toppkamp i Jordal Amfi.

Minst like viktig som revansj er poengene som kan gjøre at Vålerenga fortsatt har begge hendene på rattet i racet om andreplassen på tabellen. I det ligger det også en hjemmebanefodel i sluttspillet som kan bli gull verdt.

Trevor Mingoia har imponert på trening, og er ventet å starte i andre-rekka i kveldens kamp. -Han har en del kvaliteter som vi har manglet. Han er god rundt mål, sterk med pucken og god på de avgjørende tingene som gjør at pucken tilslutt havner i mål. Vi skal nok få mye glede av Trevor, men han må også få litt tid til å finne plassen sin, sier assistent-trener Mats Trygg om kveldens debutant.

SE OGSÅ: -MITT STØRSTE ØNSKE ER Å VINNE EN TITTEL

Det er ventet at Mingoia vil utgjøre kveldens andre-rekke sammen med Christopher Bengtsson og Thomas Olsen. Dermed ivaretas også en førsterekke som har fungert godt.

-Førsterekka med Olimb, Partanen og Dostie har fungert veldig bra, og beholdes slik den er. Vi vil prøve Mingoia sammen med Bengtsson og Olsen, og mener vi da har to topp-rekker som bli slagkraftige fremover, sier Trygg.

Både forrige hjemme - og bortekamp mot Sparta ble tapt med relativt klare sifre. Dermed er det en skjerpet og helt-tent Vålerenga-gjeng som entrer isen i kveld. -Vi må gå ut og vise at vi er det beste laget, og gjøre det fra start. Vi må ta tak i kampen og ta eierskap til den fra begynnelsen av. Vi vet at Sparta er raske på skøyter og kommer på kjappe overganger, men for oss er det vel så mye det mentale spillet der vi må være klare fra start, sier Trygg.

Mark Auk er ventet å returnere først i neste ukes hjemmekamp mot Comet, mens Markus Søberg og Pontus Finstad også er ute av kveldens tropp.

Kampen vises også på TV" Play og TV2 Sport 2. Oppdateringer får du også på Vålerengas kontorer på Instagram og Twitter.

BLI MED VERTSHUSBUSSEN TIL NESTE BORTEKAMP MOT STORHAMAR!