• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Sparta
SPA

Se - der danser Vål´enga!

En fantastisk aften på Jordal Amfi endte med at Vålerenga knuste Sparta hele 7-2. Nå venter knalltøff bortekamp mot Storhamar til lørdag.

BLI MED VERTSHUSBUSSEN TIL HAMAR!

Etter en små-nervøs åpning til kaptein Martin Røymark ansvar og gikk foran som et godt eksempel da han skatet fra egen sone og satte 1-0 til Vålerenga.

Deretter snudde "Oslos Stolthet" seg aldri tilbake, og kampen ble drept etter en forrykende midtperiode der Vålerenga gikk fra 2-0 til 6-0.

Trevor Mingoia fikk sin debut for "De Kongeblå", og svarte med en scoring, og to målgivende.

--Dette var en fantastisk lagseier. Andre periode var veldig bra. Det var deilig å få den første scoringen, for det letter litt av presset fremover. Nå skal jeg skal jobbe videre for å tilpasse meg spillesystemet så fort som mulig på de kampene som er igjen, sier en smilende amerikaner i garderoben etter seieren.

SE OGSÅ: -Mitt største ønske er å vinne en tittel

Han fremhever måten han har blitt tatt i mot på av de andre spillerne:

-Dette er en av de mest velkomne og åpne spillergruppene jeg har vært i. Jeg føler meg som en del av gjengen allerede, og har blitt tatt utrolig godt i mot av alle gutta her, sier Mingoia.

SE HØYDEPUNKTENE HER (artikkelen fortsetter under videovinduet)

Kaptein Røymark var også meget fornøyd med det amerikaneren leverte i kveldens andre-rekke, med Christopher Bengtsson og Thomas Olsen.

-Han så veldig bra ut. Han er smart og har oversikt, og har veldig mange små detaljer i spillet sitt som hjelper oss hele tiden, sier Røymark.

Selv var han fornøyd med storseieren over Sparta. -Vi leverer en fryktelig bra andreperiode med mye ernergi. Vi scorer mange mål, noen av de enkle, men det er veldig fortjent, sier Røymark.

Vålerenga møter Storhamar lørdag i CC Amfi. Vertshusbussen har satt opp flere busstilbud, blant dem for "familier og barn".

MELD DEG PÅ HER