• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Ringerike
RIN

Høy temperatur før Ringerike-seier

Et oppvaskmøte med knallharde tilbakemeldinger dannet grunnlaget for seier over Ringerike i kveld. Nå venter en skjebneuke for «Oslos Stolthet»

OBS: SNART UTSOLGT: Vålerenga - Storhamar. Kjøp billett her!

-Vi var ikke fornøyd med Lørenskog matchen, og hadde en bra snakk med trenerteamet og hele laget om hvordan vi ønsker å fremstå som lag og hva som er grunntanken bak måten vi skal spille på, sier Christopher «Bengan» Bengtsson.

-Jeg synes vi svarte bra i dag. I dag kjørte alle hardt for laget, akkurat sånn det skal være, sier han.

Etter seier og 7-2, hvorav Bengtsson ble kåret til Vålerengas «BB», kom kravet om å se «Bengan i Baris» fra tribunen. Svensken leverte til 20 i stil.

-Haha. Jeg trives bra i baris! Hvis supporterne våre vil ha det, skal de få det, ler «Bengan».

Martin Røymark satte tidlig standard i første periode, og da han ble revet ned i Vålerenga første store forsøk på scoring endte det med straffe. Thomas Olsen brant, men Vålerenga var likevel langt giftigere fra start enn under torsdagens bortekamp mot Lørenskog.

-Vi hadde et tøft møte i går, og responsen i dag var veldig bra. Det var en helt annen arbeidsmoral og trøkk enn det har vært på en stund. Det er viktig med en opprenskning i blant. Det er en lang sesong, så det er vanlig at det går litt i bølgedaler. Vi trykket på noen punkter som har gått litt dårlig, også fikk vi et bra signal nå før en sykt viktig uke med to knalltøffe kamper, sier Røymark.

SE MÅLENE FRA KAMPEN HER (artikkelen fortsetter under videovinduet):

Torsdag spiller Vålerenga borte mot Sparta i Sparta Amfi. Det er ventet et vanvittig trykk på tribunen da både supportere og samarbeidspartnere fra Vålerengas bedriftsnettverk skal samles på tribunen for å støtte laget.

Verthusbussen kjører fra Oslo kl 17:00. Meld deg på her!

Lørdag gjester Storhamar Jordal Amfi for andre gang denne sesongen, og lørdag kveld er det omtrent 200 billetter igjen før hele Jordal Amfi er utsolgt. Disse er forventet å selges ut før mandag.

KJØP BILLETT TIL VÅLERENGA - STORHAMAR HER (Obs! Vær rask!!)

-Neste uke gir oss to tøffe kamper, og lørdagen her mot Storhamar ser jeg virkelig frem mot. Vi gleder oss voldsomt til den kampen, og ser frem mot utsolgt Jordal Amfi. Det er alltid fantastisk, sier Mika Partanen.

-Det blir en morsom uke mot bra motstand. Vi vil ha revansje i begge kamper. Det skal bli veldig kult å spille de kampene, avslutter Christopher Bengtsson.

OBS: SNART UTSOLGT: Vålerenga - Storhamar. Kjøp billett her!