• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Lørenskog
LOR
Borte
Vålerenga
VIF

-Den satt langt inne!

Oppgjøret i Lørenskog Ishall ble jevnere enn forventet. Lørdag gjester et selvsikkert Ringerike Jordal Amfi.

LES OGSÅ: VI ER VÅLÉNGA - KLUBBEN FOR ALLE

Assistent-trener Mats Trygg dro frem klisjeen om å være klare fra start før kveldens oppgjør i Lørenskog Ishall tok til.

Etter 17 sekunder smalt det første skuddet i stolpen bak Anders Iversen Haugom i Lørenskog-målet, men deretter handlet det meste om hjemmelagets sterke kontringsspill i det første kvarteret av åpningsperioden.

Både 1-0 og 2-0 kom på kontringer etter pucktap nærme Vålerengas offensive blålinje, og «Oslos Stolthet» ble filleristet av et aggressivt hjemmelag.

Knappe fem minutter før hvilen samspilte Sander Thoresen og Pontus Finstad nydelig frem til første redusering, der Finstad var sist på pucken.

Halvannet minutt senere serverte Alex Dostie Christopher Bengtsson i overtall, og lagene var like langt.

SE HØYDEPUNKTENE HER (artikkelen fortsetter under videovinduet):

Vålerenga åpnet best midtperioden, men målene uteble. I stedet var det Lørenskog som igjen tok ledelsen, på et tidspunkt der Vålerenga ledet skuddstatistikken 22-15.

Mathis Olimb sørget for at lagene var like langt på 3-3 før siste periode.

Fem minutter etter hvilen satte Mika Partanen en retur til 4-3, og for første gang var Vålerenga i ledelsen i kampen. Deretter banket Thomas Olsen til på direkten da han ble servert av Kalle Ekelund. Begge scoringer i overtall, og dermed kastet Lørenskog inn alt, med unntak av keeperen, som ble plassert på benken.

Martin Røymark punkterte med 6-3 i åpent mål 41 sekunder før slutt.

KJØP BILLETTER TIL VÅLERENGA - RINGERIKE HER

-Kort oppsummert er at seieren satt langt inne, men drar det i land til slutt. Starten på kampen er helt forferdelig, men heldigvis får vi utlignet til 2-2 innen første periode, og drar i fra på slutten, sier Vålerengas Thomas Olsen, som sammen med spillergruppa og Norges beste supportere nå løfter blikket og ser frem mot lørdagens oppgjør mot Ringerike i Jordal Amfi.

Et lag som forøvrig fylte selvtillitskontoen ved å ta poeng fra serieleder Storhamar i kveld.

-Nok en gang er dette en match der vi er favoritter og skal vinne. Det er egentlig bare tre poeng som gjelder i den kampen, sier Olsen.