• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Klart for årets siste kamp

For 43. gang i historien skal Vålerenga avslutte året med en Romjulskamp. Her er alt du trenger å vite om ettermiddagens kamp mot Stjernen.

For tredje gang denne sesongen møtes Vålerenga og Stjernen, men når dette rammes inn som en Romjulskamp blir det spesielt på Jordal Amfi.

I dag kan du både møte dine helter ved Supportersjappa ved inngang 2 A etter kampslutt, mens «Tissot Challenge» avvikles i pausene der kvalifiseringen til den store finalen 7 mars starter i dag.

KJØP BILLETT TIL ROMJULSKAMPEN HER

Over 4000 tilskuere vil være på plass i arenaen når lagene entrer isen til kampstart 16:00.

-Stjernen er et lag med høye topper. De har en veldig bra førsterekke og generelt høy fart og gode ferdigheter i laget sitt. De er absolutt et farlig lag, spesielt offensivt, og vi må se opp for toppspillerne deres, sier assistent-trener Mats Trygg.

Vålerenga mangler langtidsskadde Mark Auk, samt Stian Solberg og Gabriel Koch, som er opptatt med spill for Norge i det pågående U20-VM i Göteborg. Øvrig tropp er inntakt og skadefri.

-Vi gleder oss veldig til å spille i dag. Det er inspirerende med en slik kamp i Jordal Amfi, med mye folk på tribunen og stort trykk.

Stjernen vant i årets første treningskamp i august, mens de to neste møtene i serien har begge endt med seier til Vålerenga. Første oppgjør ble spilt 19. oktober, og endte 4-2.

SE HØYDEPUNKTENE HER:

Lagene møttes igjen i Stjernehallen 23 november. Scoringer fra Thomas Olsen, Mika Partanen, Christopher Bengtsson, Benjamin Byrkjeland og Jørgen Karterud sikret VIF-seier 5-2.

SE HØYDEPUNKTENE HER:

Ser man på dagens tabellsituasjon holder Vålerenga fortsatt andreplassen med 63 poeng bak serieleder Storhamar. Stjernen er pr nå lag nummer fem på tabellen, med 36 poeng på 26 kamper.

Hos Stjernen er det fortsatt førsterekka med importene Cangelosi og Piccinich som må passes ekstra godt på.

Cangelosi er Stjernens fremste målscorer med 12 nettkjenninger så langt. Thomas Olsen har samme posisjon for Vålerenga, og har scoret 18 mål - senest mot Frisk Asker i Varner Arena torsdag.

Piccinich står med flest assists for Stjernen, som kommer fra knepent overtids-nederlag mot Storhamar i sin forrige kamp torsdag. For Vålerenga er Mika Partanen den som står med flest målgivende pasninger, der tallet er 23.

Vålerenga har spilt 42 obligatoriske romjulskamper før Stjernen stiller til dyst i Jordal Amfi i dag kl 16:00. 26 er vunnet, hvorav syv kamper har endt med seier i sudden death eller på straffer. Vålerenga har tapt 16 kamper, hvorav 4 kamper etter OT/str., total målforskjell er 161-112 i favør Vålerenga.

På hjemmebane har Vålerenga spilt 21 obigatoriske romjulskamper. Vålerenga har vunnet 16 kamper, hvorav fem seire har kommet etter ordinær spilletid.

Vålerenga har tapt 5 kamper, hvorav to kamper etter OT/str.. Total målforskjell på hjemmebane er 89-49 i favør Vålerenga.

På bortebane hav Vålerenga spilt 21 obligatoriske romjulskamper. Vålerenga har vunnet 10 kamper, hvorav to kamper etter OT/str., Vålerenga har tapt elleve kamper, hvorav to kamper etter OT/str. Total målforskjell på bortebane er 72-63 i favør Vålerenga.

KJØP BILLETT TIL VIF - STJERNEN HER