Borte
Vålerenga
VIF

Seier i Asker - ny fest lørdag!

Vålerenga vant generalprøven mot Frisk Asker. Nå venter folkefest i Jordal Amfi til lørdag. SE VIDEO MED HØYDEPUNKTER I SAKEN

KJØP BILLETT TIL ROMJULSKAMPEN MOT STJERNEN HER!

Det andre møtet mellom Frisk Asker og Vålerenga ble som forventet en jevn og tøff batalje.

Første periode ble tett og jevn der Vålerenga hadde mest puck, mens Frisk sto for den første reelle målsjansen etter syv minutter.

Tobias «Tuben» Johansen Breivold var imidlertid der han skulle være, og holdt Vålerenga inne i kampen. I stedet var det gjestene fra Oslo Øst som gradvis rev til seg overtaket i kampen, og tok styringen på det som skjedde på isen.

Vålerengas første scoring kom etter femten spilte minutter. Tommi Taimi fant Mathis Olimb fra bak mål. Olimb sendte pucken på en-touch til Mika Partanen i slottet, som hadde få problemer med å sette 1-0 i tilnærmet åpent mål.

Fire minutter senere var det like vakkert da Partanen serverte en ferdig scoret pasning til Thomas Olsen på bakerste stolpe i overtall.

Frisk reduserte tidlig i andre periode i overtall, men Vålerenga red av presset og tok god kontroll over perioden igjen.

Midtveis i midtperioden økte Sebastian Johansen til 3-1, og Vålerenga hadde god kontroll - i 20 sekunder.

Tobias Fladeby reduserte for Frisk kun 20 sekunder senere da han kom alene med «Tuben» fra midtstreken og inn, før Mats Frøshaug utlignet 18 sekunder etter det igjen.

Dermed to Frisk-scoringer på under minuttet, og kampen sto brått i full fyr.

I 3. periode ble sluttspill-temperatur, men ingen av lagene maktet å score til tross for tidvis store sjanser, og kampen gikk dermed til overtid.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KVELDENS KAMP HER:

Skuddstatistikken etter full tid var 47-41 til Vålerenga.

3:29 inn i overtiden avgjorde Christopher Bengtsson for Vålerenga, og sikret seier i generalprøven før den store Romjulskampen i Jordal Amfi fk lørdag.

Over 3000 billetter er allerde solgt - kjøp din her!