• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Comet
HAL

Enga på topp!

Med knusende 8-2 over Comet går Vålerenga inn i landslagspausen som serieledere. Lørdag 18. november kommer Frisk til Jordal Amfi.

Kveldens kamp var tidlig punktert av de Kongeblå. Selv om det tok en halv førsteperiode før Vålerenga var i ledelsen lyste det innstilling og vinnervilje av hjemmelaget.

-Gutta var klare for å ta over tabelltoppen, og samtlige var fullt fokusert fra start. De kom ut med samme kraft som de har gjort i mange kamper nå, sier sportssjef Anders Myrvold, som så kampen fra tribunen sammen med Vålerengas ny.signering Alex Dostie.

Mathis Olimb satte inn en Partanen-retur i overtall, før Benjamin Byrkjeland doblet til 2-0 halvannet minutt senere.

I andre periode var det tilløp til "1. klasse mot 6. klasse" da Vålerenga dunket inn fire nye mål. To av de i overtall, og tre av de med førsterekka Olsen - Olimb - Partanen som arkitekter.

-Førsterekka vår er fantastisk, og har vært bra hele denne sesongen. Alle tre ligger i poengtoppen, og det var akkurat slik vi ville ha det i år, sier Myrvold.

Gledelig også at Andrew Nielsen serverte ved en av scoringene. Canadieren som ankom så sent som i forrige uke har tatt EHL med storm og har spilt seg godt inn i hovedtrener Fredrik Anderssons filosofi.

LES OGSÅ: -VÅR BESTE KAMP DENNE SESONGEN

I tredje periode noterte hans seg igjen for målgivende på Vålerengas åttende og siste scoring. Forøvrig signert Thomas Olsen, som gikk av isen med tre scoringer totalt - og fikk forært brannhjelmen i garderoben etter kampen.

Vålerenga inntok med det tabelltoppen med ett poeng foran Storhamar, og åtte poeng foran Stavanger Oilers på tredjeplass, som har en kamp mindre spilt.

-Vi har ment hele tiden at vi har hatt et sterkt lag. Ser man på hva andre har tippet er det ingen som har tippet oss på topp etter 16 runder, så det er sterkt av oss å klare det. Fremtiden ser lys ut, og resten av sesongen blir morsom, sport Myrvold.

Vålerenga er ubeseiret i Jordal Amfi etter ni hjemmekamper. Lørdag 18 november kommer Frisk Asker på besøk for andre gang, og det forventes høyt publikumstall. Sist lagene møttes i Askerhallen måtte Vålerenga slite hardt for alle tre poengene

KJØP BILLETT TIL VIF - FRISK ASKER HER