• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Vålerenga
VIF

Til Hamar med selvtillit

"Oslos Stolthet" har satt kursen mot kveldens seriefinale på Hamar. Her er siste nytt før kveldens kamp mot Storhamar

LES OGSÅ: -PÅ TIDE Å VINNE PÅ HAMAR

-Det er pr nå litt uklart hvordan laget kommer til å se ut i dag. Vi har hatt litt del sykdom, sier hovedtrener Fredrik Andersson kort tid før spillerbussen forlater Jordal Amfi med CC Amfi som destinasjon.

Selv sjefen selv er tydelig hes i stemmen - noe som dessverre er betegnende for deler av Vålerengas tropp for øyeblikket.

-Det er febersyke og magesyke som går blant enkelte i laget. Det er naturligvis ingen bra kombo når vi er inne i denne siste viktige uken før juleoppholdet, sier Andersson, som bekrefter at Daniel Rokseth, Benjamin Byrkjeland og Gabriel Koch ikke er med i dagens tropp.

Linus Rosendahl er også usikker, mens resten av laget er inntakt. Rekkekombinasjonene vil som vanlig bli offentliggjort på Vålerengas Facebook - og Instagram-side to timer før kampstart 18:30.

-Uansett hvem vi stiller med til kampen har vi en bred og god tropp, og vi reiser til Hamar for å gjøre en bra kamp og har absolutt mål om å ta tre poeng, sier Andersson.

Vålerenga satte i forrige serierunde ny klubbrekord da Lørenskog ble senket i Jordal Amfi. Dermed har laget vunnet samtlige 12 hjemmekamper fra seriestart innen ordinær tid. På bortebane har kun Storhamar og Stavanger beseiret "De Kongeblå".

Før kveldens oppgjør deler Vålerenga og Storhamar tabell-toppen, med Storhamar foran på innbyrdes målforskjell.

INFORMASJON TIL SUPPORTERE: Billettsalg til bortesvingen (Felt X) er blokkert i Storhamars app, og billetter til feltet selges kun i døra. Betalingsmetoder er bankkort eller Vipps. Vertshusbussen kjører som vanlig til kampen, og går også til torsdagens bortekamp mot Ringerike. Kampen vises også på TV2 Play og TV2 Sport 2. Studiosendingen starter 18:00

HISTORISK STATISTIKK

Historisk sett har Vålerenga og Storhamar har møtt hverandre 219 ganger i ordinære kamper. Vålerenga har vunnet 114 kamper, hvorav 16 kamper etter overtid/straffer. 15 kamper har endt uavgjort, mens Storhamar har vunnet 90 kamper, hvorav 13 kamper etter overtid/straffer. Målforskjellen er 729-631 i favør Vålerenga.

LES OGSÅ: STORHAMAR OG VÅLERENGA - BITRE RIVALER

På Vålerengas hjemmebane har lagene møtt hverandre 112 ganger. Vålerenga har vunnet 68 kamper, hvorav 12 kamper etter overtid/straffer. 8 kamper har endt uavgjort, mens Storhamar har vunnet 36 kamper, hvorav 4 kamper etter overtid/straffer.

Målforskjellen er 409-318 i favør Vålerenga.

På Storhamars hjemmebane har lagene møtt hverandre 107 ganger. Vålerenga har vunnet 46 kamper, hvorav 4 kamper etter overtid/straffer. 7 kamper har endt uavgjort, mens Storhamar har vunnet 54 kamper, hvorav 9 kamper etter overtid/straffer. Målforskjellen er 320-313 i favør Vålerenga.

FERSK STATISTIKK

De to foregående kampene denne sesongen har begge endt med hjemmeserie. Storhamar vant første møte 4-0 i CC Amfi.

SE HØYDEPUNKTENE HER:

Da lagene møttes igjen i Jordal Amfi var Vålerenga minst like overlegne, og dro i land en komfortabel 4-1 seier.

SE HØYDEPUNKTENE HER:

Storhamar har hatt fem powerplay-muljgheter mot Vålerenga i de to foregående kampene, men har ikke scoret på noen av de. Vålerenga er dermed ett av kun tre lag som har klart å stå i mot alle Storhamars PP-muligheter så langt i sesongen.

På den andre siden har «Oslos Stolthet» mislykkes i åtte overtallsmuligheter mot Storhamar. Storhamar står med en PP-prosent på 27,7 % og er EHLs nest-beste lag i overtall, kun slått av Stavanger Oilers. Vålerenga følger på plassen bak med 24 %.