• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Comet
HAL
Borte
Vålerenga
VIF

-På med arbeidshanskene!

Landslagspausen er over og en buss med motiverte Vålerenga-spillere er på vei til Halden Ishall for å forlenge seiersrekka. Her er siste nytt om kveldens kamp.

SE VIF - FRISK LØRDAG 18 NOVEMBER

Troppen er skadefri, og landslagspausen har blitt brukt til både trening, resitasjon og fritid.

En god treningsuke på Jordal Amfi ligger i bunnen når Comet Halden er motstander i kveldens kamp. Oppgjøret ser du enten i Halden Ishall, eller på TV2 Play.

-Utfordringen nå ligger i at vi vant 8-2 sist gang vi møtte Comet, og at det da kan snike seg inn tanker om at «dette skal gå lett». Men vi må være ærlige med oss selv, og spille på topp i hver eneste kamp for å vinne, uansett hvem som er motstander. Vi har ingen annen måte å angripe en kamp på, sier assistent-trener Mats Trygg.

Vålerenga er naturligvis store favoritter, ikke minst på bakgrunn av at sesongens to tidligere møter har gitt VIF-seier 7-1 og 8-2.

-Vi vet at vi tabellmessig er et bedre lag, men innsats slår alltid talent så vi må på med arbeidshanskene og vinne flere dueller enn dem. De har alt å vinne i en slik kamp. Ikke glem at de slo Stavanger i sin forrige kamp, advarer Trygg.

Vålerengas tropp er forsterket med Alex Dostie, som får din debut i kveld. Som hovedtrener Fredrik Andersson avslørte i går vil han ta plass i dagens andre-rekke sammen med Christoffer Bengtsson og Martin Røymark. Øvrig lag offentliggjøres to timer før kampstart i Vålerengas kanaler på Facebook og Instagram.

Mange er spent på Dosties debut. Trenerteamet er innstilt på at han skal få tid til å finne plassen sin.

-Vi har ikke for høye forventninger. Han er en fin gutt som har kommet godt inn i laget, og er utvilsomt en veldig god hockeyspiller. Men han skal være hos oss i lang tid fremover, så det eneste vi forventer i dag er at han går ut og jobber hardt for laget. Han har hatt gode treninger, men skal få tid til å komme seg inn i måten vi spiller på slik at det sitter i ryggmargen, sier Trygg.

Kveldens kamp er det 23. møtet mellom Comet og Vålerenga i obligatorisk seriespill gjennom historien.

Vålerenga har vunnet 19 kamper, hvorav fire kamper etter overtid/straffer. Ingen kamper har endt uavgjort, mens Comet har vunnet fire kamper, hvorav én kamp etter overtid/straffer. Målforskjellen er 99-45 i favør Vålerenga.

På Vålerengas hjemmebane har lagene møtt hverandre tretten ganger. Vålerenga har vunnet 10 kamper, hvorav tre kamper etter overtid/straffer. Comet har vunnet tre kamper. Målforskjellen er 55-31 i favør Vålerenga.

På Comets hjemmebane har lagene møtt hverandre 10 ganger. Vålerenga har vunnet 9 kamper, hvorav 1 kamp etter overtid/straffer. Comet har vunnet 1 kamp. Målforskjellen er 44-14 i favør Vålerenga.