Borte
Vålerenga
VIF

Sliteseier over Frisk Asker

En blytung åpning på kampen endte med en strøken tre-poenger da Magnus Brekke Henriksen avgjorde for Vålerenga. SE VIDEO OG HØYDEPUNKTER I SAKEN

-Jeg er fornøyd med at vi tar tre poeng. Spillemessig kan vi prestere veldig mye bedre ishockey enn det vi gjorde i dag, men vi skal alltid være fornøyd og glad over en seier og tre poeng, så den tar vi med oss. Også er det en del detaljer vi skal forbedre i spillet, oppsummerer hovedtrener Fredrik Andersson etter 3-2 seier over Frisk Asker.

Tidligere på dagen fortalte assistent-trener Mats Trygg om at fokuset før kampen var å åpne mye bedre enn mot Comet sist.

Likevel tok det ikke mer enn 13 sekunder før Frisk Asker var i føringen. Resten av perioden ble rotete for Vålerengas del, men Sander Thoresen smalt inn utligningen like før pause - til stor jubel for rundt 200 tilreisende supportere fra Oslo.

-Vi kommer ut veldig tamt og vi er egentlig ræva. Spesielt første periode er utrolig dårlig av oss, men vi klarer sakte men sikkert å komme oss tilbake, oppsummerer Magnus Brekke Henriksen.

Centeren ble sentral da han satte Vålerengas tredje scoring i tredje periode, nydelig fremstilt av Tommi Taimi og Benjamin Byrkjeland.

**SE BREKKE AVGJØRE KAMPEN HER: **

Målet ga Vålerenga ledelsen for første gang i kampen, etter at Mikkel Christiansen ga Frisk 2-1, og Jørgen Karterud utlignet til 2-2 i midtperioden.

-Vi vinner på de rette flatene i slutten av kampen, vi vinner flere kamper langs vantene og vi flytter pucken bedre. Vi tar bedre vare på målsjansene våre enn Frisk. Derfor vinner vi i kveld, avslutter Fredrik Andersson.