• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Comet
HAL

Fortsatt ubeseiret på hjemmebane

1-1 etter de første 20 endte med 7-1 etter de siste 20, og en komfortabel Vålerenga-seier over Comet.

-Vi startet veldig tregt i dag. Vi kom ikke ut med energien og fokuset på pasningsspillet som vi skulle ha, vi ble slurvete og bød på en del feilpasninger, så etter første perioden var jeg ikke veldig fornøyd, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Han hadde da, på lik linje som 1677 tilskuere på Jordal Amfi, sett 20 relativt innholdsfattige minutter der Vålerenga slet med å komme til de store sjansene. Da det først løsnet med Kalle Ekelunds ledermål halvannet minutt før periodeslutt kom svaret kontant fra gjestene.

Utligningen til 1-1 ble satt kun 24 sekunder senere, og lagene var like langt.

-Vi kommer ut i 1. periode og spiller rett og slett for vanskelig. Vi snakker om det i pausen, og tar tak i det ganske bra med enkelt spill. Tilslutt maler vi de i stykker. Vi gjør ikke noe ekstra flashy, men er store og tunge og sterke på skøyter.

SE VÅLERENGA - STJERNEN 19. OKTOBER - ALLE BILLETTER -50 %

I pausen mellom første - og andreperiode valgte Andersson høy desibel i garderoben for å formidlet budskapet på nytt.

-Jeg høynet stemmen ganske bra og forklarte for spillerne hva vi hadde pratet om og hva vi skulle gjøre. Det jeg er fornøyd med er at vi går ut og gjør akkurat det vi skal, sier Andersson.

Midtperioden ga hele fire Vålerenga-scoringer, der Mathis Olimb, Jørgen Karterud, Tommi Taimi og Mika Partanen alle traff nettet. 
Det siste målet kom i overtall, som har vært en akilleshæl for Vålerenga så langt i sesongen. En ny formasjon ga raskt resultater - noe som også gledet trener Fredrik Andersson.

SE VIDEO: FREDRIK ANDERSSON ETTER SEIEREN MOT COMET

Hovedtreneren innrømmer at begredelig uttelling i overtall har vært tungt -Det har plaget meg. Vi har en dårlig statistikk med lav prosent. Nå har vi gjort om en del i vår oppstilling, og selv om det bare ble ett overtallsmål må vi være fornøyd med det, sier Andersson.

Tredje periode ble en transport-etappe der Pontus Finstad fikk betalt for en uke med god trening på avslutninger. Lynvingen var iskald da han ble spilt frem av Sebastian Johansen og Herman Mowe, og fra skrå vinkel i høy fart limte han pucken i nettaket.

Deretter avsluttet Martin Røymark kvelden med Vålerengas syvende mål.

-Andre - og tredjeperiode er jeg veldig fornøyd med. Det som gledet mest er at vi scorer syv mål, vi skyter fra back, vi vinner returer, og vi scorer i overtall, avslutter en smilende Fredrik Andersson.

BLI MED Å FYLLE JORDAL AMFI 19 OKTOBER - ALLE BILLETTER - 50 %