• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Storveis på Jordal - så der på Hamar

Manglerud Star og Stjernen hjemme, Frisk Asker borte.

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad klansmann

Lykkerusen vi har rusla rundt i den de siste seks ukene fortsatte da Vålerenga endelig klarte å tukte Sparta i årets sesong - og det foran et fullsatt Jordal. Sparta er et godt hockeylag og man må opp mot sitt aller, aller beste for å kunne slå dem. På torsdag var vi knallgode og jeg håper den kampen var et varsko til de andre lagene om hva de kan vente seg i sluttspillet.

Tobias Lindström ga oss ledelsen, Mika Partanen økte til 2-1 og Martin Røymark fastsatte sluttresultatet til 3-2. Lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen men spillemessig var Vålerenga det førende laget så seieren var meget fortjent og av det herlige slaget.

Et fullsatt Jordal betyr at vi passerte 50000 tilskuere denne sesongen og klarer vi å opprettholde snittet vårt i år (2951 per kamp) setter vi ny rekord med god margin. Det er ekstremt gledelig og det viser at Vålerenga Hockey er mer spennende enn noensinne og har tatt steg på arrangørfronten siden gamle Jordal amfi. Det er bra opplegg rett og slett. Ta med deg venner på kamp så knuser vi den gamle rekorden ettertrykkelig.

Billetter til kampene mot MS og Stjernen tirsdag og søndag kjøper du her.

Etter åtte strake seire og den siste mot serielederen var våre forventinger før kampen mot Storhamar selvfølgelig et godt stykke over toppen til Mount Everest og skulle vise seg vanskelig å innfri.

I den ekstreme gleden glemte vi helt at kampene mot Storhamar har lite med plassering på tabell og form å gjøre. Vi gjorde oss på ingen måte bort på Hamar heller men når vi ikke klarer å omsette enorme sjanser til mål er det umulig å vinne kamper. Det svir selvfølgelig ekstra at det var mot nettopp Storhamar det butta imot.

Vel, surt tap må bare legges vekk, vi får krumme nakken og snu hodet framover. Det er tre kamper og ni poeng å spille om denne uka.

Manglerud Star, Frisk Asker og Stjernen denne uka.

La meg først minne om at når vi er ferdige med MS på tirsdag har vi igjen et oppgjør mot hvert lag i grunnserien, da er vi ferdige med runde fire og gyver løs på den femte og siste.

Det er 10 poeng mellom første og sjetteplass og alle kan vinne serien. Det betyr fem beinharde kamper mot lag som kjemper for serietittel og fire kamper man rett og slett ikke har råd til å tape om man har tenkt til å bli seriemester. Vi hadde åtte seire på rad nå, her må vi nok ha seier i alle 10 kampene som er igjen og det er ikke engang sikkert det er nok.

Støtt laget fra tribunen så ofte du kan - gutta sier det hjelper dem mye å høre oss være der for dem og i år skal vi ta både serien og NM-bøtta!

Tirsdag møter vi Manglerud Star på Jordal 18.30. De har vunnet to av sine seks kamper etter nyttår og er helt sikkert på jakt etter sin tredje seier. Vi bør likevel være noen nummer for store om vi legger ned jobben som må gjøres i alle kamper. Vi har vært gode på det hittil denne sesongen så jeg er ikke veldig bekymret her. Dette er en kamp vi skal og må vinne.

Torsdag møter vi Frisk Asker på borteis klokka 19.00. En toppkamp som gir oss muligheten til å skape stor luke nedover til dem. Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus klokka 17.00 og koster 100 kr tur/retur. Fiks plass til deg og dine ved å sende sms til 917 55 725 med antall og hvilken kamp det gjelder.

Frisk Asker har vunnet tre og tapt tre kamper i 2023, de har vunnet mot lag under seg på tabellen og tapt mot de over. Nå møter de et lag som ligger over så forvent at de skal forsøke å snu en trend de garantert er misfornøyd med. Vår jobb er å ikke la dem gjøre det og ta vår fjerde seier av fem mulige mot dem i seriespillet.

Søndag klokka 17.00 er det duket for nok en toppkamp da Stjernen kommer på besøk. Med seier her gjør vi oppgaven til Stjernen svært vanskelig om de har tenkt til å vinne serien. Det er fridag så jeg håper mange tar turen for å hjelpe Vålerenga fram på isen. Vi har vunnet tre av fire kamper mot dem denne sesongen og må ta våre fjerde seier på Jordal søndag. Enkelt blir det ikke, Stjernen har fem seire på sine seks kamper etter nyttår så det er to lag i utmerket form som står på hver sin side av redline søndag klokka fem. Vær der og hjelp gutta til å tippe kampen i vår favør.

Billetter kjøper du her eller i billettluka på Jordal før kamp.

Vi er nære serietittelen men det er to lag som er nærmere. Sånn kan vi faktisk ikke ha det når serien er slutt, da skal vi være på topp!

Engasjer deg, kom på kamp og vis gutta at du er der for dem - sammen blir vi seriemestere.

Heia VIF!