• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Stille før stormen

I kveld vil enten Vålerenga eller Stavanger Oilers avslutte sesongen. Alt står på spill i den syvende semifinalen i DNB Arena.

Stemningen var lett og ledig under dagens formiddagsøkt i DNB Arena, der samtlige var på is før videogjennomgang og felles lunsj.

-Stemningen er på topp. Det var kult å komme hit nå og kjenne at gutta er helt avslappet og uten nerver selv om vi står foran den viktigste kampen denne sesongen, sier en smilende hovedtrener Fredrik Andersson.

-De ter latter og god stemning, og det er viktig at vi klarer å senke skuldrene nå og nyte dette øyeblikket, fortsetter han.

Med seier i kveld er Vålerenga kvalifisert for NM-finalen for første gang på 10 år. Etter seks knallharde kamper mot Stavanger Oilers skal alt avgjøres i kveldens syvende semifinale, der lagene har blitt godt kjent med hverandres spillemåte.

-Vi kjenner hverandre ut og inn etter disse seks kampene, og vet akkurat hvordan de og vi spiller. Så det koker ned til en-mot-en duellene, alle nærkampene i områdene foran mål og ute ved vantet, sier Andersson.

Onsdagens fantastiske oppvisning i ekte og følelsesladet tribunekultur har gjort inntrykk på gjengen som i kveld skal forsvare klubbens farger. Håpet ligger i å levere såpass i kveld at man kan gjenskape magien på Jordal Amfis tribuner også neste uke.

Gjennopplev den fantastiske stemningen her.

-Det var en helt fantastisk stemning, og det store samtaleemnet blant gutta har vært følelsen de hadde da de kom ut til kamp, og naturligvis underveis i kampen. Vi er utrolig takknemlige for at vi har disse fantastiske supporterne som backer oss hele veien, avslutter Andersson.