• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

I kveld må vi slå tilbake!

Seier og utligning til 2-2 i kamper er kveldens klare mål for «Oslos Stolthet», som har et fullstendig utsolgt Jordal Amfi i ryggen i kveldens fjerde finalekamp.

Mange gode prestasjoner var ikke nok til å seire i CC Amfi fredag, og dermed leder Storhamar 2-1 i finalekampene som spilles best av syv.

Hjemmebanefordelen har vært pregende så langt, der Storhamar har vunnet på Hamar, og Vålerenga vinner i Jordal Amfi.

Billettene til kveldens finale ble revet bort på 15 minutter, og trykket fra tribunen de siste kampene har gitt god energi til gulljagende iskrigere.

-Det prates om det fantastiske trykket som er i hele Oslo i garderoben hele tiden. Trykket fra tribunen gir oss en enorm energi, og de som lager liv på tribunen betyr enormt mye for oss. Det var fantastisk med så mange på tribunen, og gutta gleder seg til å spille foran hele svingen på Jordal i kveld, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Lagene kjenner hverandre naturligvis godt etter tre harde finalekamper, og fem oppgjør i grunnserien denne sesongen. 
Dermed er det de små enkle detaljene som fortsatt er oppskriften på suksess får Vålerenga i kveld.

-Nærkampspillet og de fysiske duellene er avgjørende. Vi må fortsatt eie områdene foran begge mål, og vinne duellene langs vantet, sier Andersson.

Med bakgrunn i det høye tilskuertallet åpner Jordal Amfi dørene for publikumsinnslipp kl 17:45 i dag, som er halvannen time før kampstart 19:15.

Husk at det ikke er tillatt å ta med store bagger og sekker inn i arenaen. Disse vil bli stanset i døra, så la de gjerne være igjen hjemme.

Vålerenga Vertshus flytter inn i et større telt nedenfor inngang 2 A, som åpnes kl 17:30 for mingling og hygge.

TV2 Sport 2 viser kampen for alle som ikke har fått ordnet seg en billett, og løpende oppdateringer finner du også i Vålerengas kanaler i sosiale medier, fortrinnsvis Instagram og Twitter.

-Vi har en kjempefordel med vårt publikum i ryggen i kveld, og gleder oss til å spille foran de i Jordal Amfi igjen, avslutter Andersson.

KJENN PÅ STEMNINGEN FRA ET FULLSATT JORDAL HER