• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Endringer i spillerstallen

Flere spillere forlater Vålerenga og blir ikke å se i kongeblått neste sesong.

Christopher Bengtsson ble hentet fra svenske Björklöven før årets sesong, og har levert en solid sesong med 44 poeng (17 mål og 27 assist) i grunnserien. I sluttspillet noterte han seg for fire mål og 10 målgivende - totalt 14 poeng på 17 kamper.

En av de som huskes best er utligningen til 3-3 kun 12 sekunder før slutt i den femte finalekampen mot Storhamar i CC Amfi. Nå forlater Bengtsson Vålerenga.

-«Bengan» har hatt en kjempefin sesong. Han er 100 prosent profesjonell i alt han gjør, og en dedikert ishockeyspiller. Jeg er ganske sikker på at han ender i en europeisk toppliga på den andre siden av sommeren, og da skal vi som klubb også være stolte av at vi har skapt et miljø der man kan utvikle seg videre mot toppklubbene, sier sportssjef Anders Myrvold.

-Jeg har elsket hvert eneste sekund jeg har hatt på meg Vålerenga-drakta. Jeg har hatt en fantastisk tid her, og vil takke alle supportere og lagkamerater for en fantastisk sesong. Jeg har følt meg som hjemme i Oslo fra første dag, sier Christopher Bengtsson.

Det er samtidig klart at hverken Markus Søberg, Mark Auk, Alex Dostie, Mika Partanen eller Joona Partanen er Vålerenga-spillere når sesongen 2024/25 starter.

Mika Partanen pådro seg en kneskade i sluttspillet som må opereres, og deretter venter cirka syv måneder med rehabilitering og opptrening. Samtidig går kontrakten med Vålerenga nå ut.

-Pr nå er han ikke Vålerenga-spiller neste sesong, men vi vil holde dialogen med Mika og se hvordan han føler seg når han er tilbake etter rehabilitering, sier Myrvold, som heller ikke valgte å forlenge med Partanens rekkekamerat i store deler av sesongen, Alex Dostie.

-Dostie scoret mye i serien og var god mot topp-seks-lagene. Han bidro sterkt i sluttspillet, og spesielt i semifinaleserien mot Stavanger, men han ønsket nå å reise hjem og vurderer å bli i USA. Vi avslutter derfor nå, sier Myrvold.

Mark Auks sesong ble i stor grad spolert av skade i skulderen, men amerikaneren viste en sterk vilje til å komme seg tilbake - noe han gjorde like før sluttspillet.

-Mark har vært en fremragende offensiv back. Han var veldig god i den første sesongen her, og viste hvor seriøs og profesjonell han er ved å returnere etter skade med bedre resultater på fysiske tester enn han hadde før. Vi takker han for innsatsen og ønsker lykke til videre, sier Myrvold.

Joona Partanen kom fra Stavanger Oilers før sesongen, mens Markus Søberg kom inn like etter jul og debuterte først mot Sparta i januar.

-Jobben med å få opp et slagkraftig lag til kommende sesong har pågått for fullt i en lengre tid allerede, men klubben har også et klart mål om å alltid drive økonomisk bærekraftig, og dette gjelder også for spillerbudsjettene, sier Myrvold.