• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

En av Vålerengas største klubbspillere takker for seg

Alle opplevelsene, erfaringene og lærdommene jeg har fra hockeyen, har gjort meg til den jeg er i dag, og dette tar jeg med meg videre i livet. Jeg er stolt over min karriere og tør å si at jeg alltid har gitt 100% ute på isen, sier Oppøyen.

Jonas Oppøyen debuterte for Vålerengas a-lag 13.november 2007 på Jordal Amfi mot Lillehammer. Siden den gang har det blitt hele 466 seriekamper fordelt på 15 ulike sesonger, men nå legges skøytene på hylla og en lang hockeykarriere er slutt.

-Som mange vet har jeg vært borte fra hockey i lang tid på grunn av skade. På denne tiden har jeg jobbet mot å komme tilbake på isen, men også reflektert mye over min karriere. Jeg har nå besluttet å legge opp, sier Oppøyen. Han spilte sin siste kamp for Vålerenga 7.oktober 2021 mot Grüner.

Det er en lang og innholdsrik karriere Oppøyen nå kan se tilbake på. I løpet av ovennevnte seriekamper scoret han 74 mål og serverte 108 assists. Han har også spilt 10 sluttspill og har totat 109 sluttspillskamper for Vålerenga. På disse kampene ble det 15 mål og 17 assists. Jonas Oppøyene har vunnet 4 seriegull og 1 NM-gull for klubben i sitt hjerte.

"Oppy" forteller videre -Hockey har gitt meg mange gode minner og erfaringer jeg kan ta med meg videre i livet. Jeg har møtt mange mennesker gjennom hockeyen, og mange av dem har blitt mine beste venner. Jeg har vært i Vålerenga siden jeg var rundt 13 år gammel og har opplevd utrolig mye på denne tiden i klubben. Det er så mye at jeg kunne skrevet en bok om det.

Det er ingen tvil om at Oppøyen vil bli savnet på isen, men også i garderoben blant gutta.

-Det er et stort tap for laget og for klubben at "Oppy" ikke kan spille lenger, sier Martin Røymark. -Han er en fantastisk lagkamerat, som alltid gir 100% for klubben han har spilt for hele veien, men som også har vært en viktig bidragsyter i garderoben. Med sitt gode humør har han vært en skikkelig humørspreder i laget.

Har alltid gitt 100% på isen

Oppøyen har med sinn oppofrende spillestil og krigerske innsats på isen vært en spiller som som svært mange har satt stor pris på. Og Jonas tror dette er en av grunnen til at han har kunnet spille så leng. -Alle opplevelsene, erfaringene og lærdommene jeg har fra hockeyen, har gjort meg til den jeg er i dag, og dette tar jeg med meg videre i livet. Jeg er stolt over min karriere og tør å si at jeg alltid har gitt 100% ute på isen, vært uredd og at jeg alltid har satt laget forran meg selv. Dette tror jeg er mye av grunnen til at jeg har hatt muligheten til å leve av hockey i så mange år, sier Jonas.

-Det er vanskelig å erstatte Oppy, vi kommer til å savne han både på isen og i garderoben, sier Martin Røymark. -men vi ønsker han naturligvis all lykke til videre, også regner vi med at han stikker innom Jordal i tiden framover også avlsutter kapteinen.

"Det er mange å takke"

Oppøyen gir uttrykk for at han er takknemlig for alt han har opplevd og for alle som har hjulpet han på veien gjennom karrieren. -Jeg er spesielt takknemlig for hvor mye foreldrene mine har stilt opp, og for at de har støttet meg i mot og medgang hele veien. Min samboer og våre to barn betyr alt for meg. Jeg trenger god helse for å ta vare på dem. Dette er derfor riktig beslutning.

Jonas avlsutter med å si -Til slutt ønsker jeg å takke Vålerenga Ishockey og verdens beste supportere i klubben. Dere kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt. Takk for alt, vi ses på Jordal!

Vi takker Jonas Oppøyen for fantastisk innsats for klubben i alle år han har spilt i kongeblått. Du kan være med å takke av Jonas før kampstart mot Stjernen 17.november. Billetter til kampen kan du kjøpe her