• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Vålerenga Ishockey Elite inngår samarbeidsavtale med Grüner Ishockey

-Det å ha en samarbeidsklubb i umiddelbar nærhet som dette er en vinn-vinn løsning ift begge klubbers fokus på utvikling av unge spillere, sier sportssjef Anders Myrvold.

Vålerenga Ishockey Elite og Grüner Ishockey, har i flere sesonger hatt et uformelt og formelt samarbeid på a-lagsnivå.

For den kommende sesongen 23/24 blir samarbeidet nå formalisert igjen gjennom en samarbeidsavtale. Dette åpner for parallell spilletillatelse mellom klubbene. Som i praksis betyr at spillere fra begge klubber kan bevege seg mellom lagene uten at det må sendes inn overgang.

Det var to svært fornøyde representanter for klubbene som møttes i Jordal Amfi.

Vi er veldig fornøyde med avtalen vi har inngått med Grüner. Det å ha en samarbeidsklubb i umiddelbar nærhet som dette er en vinn-vinn løsning ift begge klubbers fokus på utvikling av unge spillere, sier sportssjef Anders Myrvold som fortsetter,

-Vålerenga går en spennende tid i møte. Vi ønsker igjen å bli den storheten i norsk ishockey vi har vært og sanke inn flere kongepokaler. Da er det viktig å utvikle gode spillere fra egen klubb som kan prestere på toppnivå. Nå jobbes det hardt på utviklingsfronten, og trenerteamene til a- og u20-laget jobber tett sammen for å få mest ut av spillerne vi har. At vi nå da får muligheten til å sende spillere til Grüner for videre utvikling er bra, sier Myrvold

Også Daglig leder i Grüner Ishockey, Trond-Erik Larsen er svært fornøyd med avtalen som har kommet på plass.

Det gror godt i våre barnelag, men vi har av sammensatte årsaker ennå ikke fått etablert et eldre juniorlag for rekruttering til eget seniorlag. Vi har derfor i en årrekke posisjonert oss til å være et utviklingslag for hele byens ambisiøse juniorspillere. Her vil de få seniorerfaring sammen med våre etablerte a-lagsspillere uten å måtte flytte bort fra sitt eget nærmiljø med skole, venner og familietrygghet. Den inngåtte samarbeidsavtalen vil ivareta dette på en god måte og utgjør et godt tilbud til Vålerengas juniorspillere, sier daglig leder i Grüner Ishockey, Trond-Erik Larsen.

Han fortsetter:

-Det legges opp til en best mulig treningshverdag med en arena for utviklende kamperfaring. Vi gleder oss til et fruktbart samarbeid til beste for begge klubber, sier Larsen.

Hovedtrener for Vålerenga U20, Kim Veisten, som for tiden befinner seg på samling med U18-landslaget, er også svært positiv til avtalen som har kommet på plass.

-Samarbeidsavtalen med Grüner er suveren for begge klubber. For mens Vålerenga sitter igjen med et overtall av spillere som er klare for å ta steget videre, har ikke Grüner et juniorlag de kan rekruttere egne spillere fra. Spillere fra Vålerenga får derfor et tilbud hos Grüner i 1. divisjon for å bygge seniorerfaring. Samarbeidet vil først og fremst gå ut på at våre yngre spillere får spille kamper i 1. divisjon og mulighet for å utvikle seg videre der. 1-divisjon blir en stadig bedre liga, og det er steg opp fra u20-elite. Det er seniorhockey. Gutta får hospitere hos Grüner til de er klare for overgang til Eliteserien, avslutter hovedtrener for Vålerenga U20, Kim Veisten.