• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Vi ønsker Daniel Bøen Rokseth velkommen til Vålerenga

"Valget var enkelt, det er Vålerenga jeg vil spille for", sier Rokseth.

Etter 10 sesonger for Stavanger Oilers, var valget enkelt da Bøen Rokseth bestemte seg for å flytte hjem igjen til Østlandet.

-Ja, det var ganske enkelt når vi hadde tatt avgjørelsen om å flytte hjem igjen, da var det Vålerenga jeg ønsket å spille for, sier Rokseth.

Den 31 år gamle backen, opprinnelig fra Manglerud, har med seg hele seks NM-gull i bagasjen fra tiden i Stavanger Oilers. Han har også spilt totalt 537 kamper på eliteserienivå for Manglerud Star, Tønsberg og Stavanger Oilers, så at det er en spiller med mye erfaring som nå kommer til Vålerenga er det ingen tvil om. Dette er noe han også selv nevner når vi spør om hva han kan bidra med i laget.

-Jeg håper jo at jeg kan tilføre enda mer erfaring og lederskap inn i gruppa. På isen ønsker jeg å være solid i det defensive arbeidet, men også være med å bidra med et godt pasningsspill, sier Rokseth.

Sportssjef Anders Myrvold er svært fornøyd med å ha fått Bøen Rokseth med på laget.

-Rokseth kommer med enorm erfaring, spesielt fra NM-suttspillet som han har vunnet utallige ganger, senest nå denne sesongen. Jeg vil påstå at han var denne finaleseriens mest solide back, og vi er veldig fornøyde med å få Daniel med på laget. Han er en smart spiller som velger gode løsninger, sier Myrvold.

Hovedtrener Fredrik Andersson følger opp:

-Ja, her kommer det inn en spiller som vet hvordan det er å vinne mesterskap, og det skal man ikke undervurdere. Han er en svært dyktig toveis back, som ofte går først inn i nærkampene og løser situasjonene veldig bra i egen sone. Han har bra bevegelse og ofrer seg alltid for laget, sier Andersson før han avslutter

-Rokseth er en back med bra karakter, en back som kan spille viktige minutter i slutten av en kamp. Og så er det også fint å få enda mer vinnerkultur inn i laget. Vi gleder oss veldig til å få jobbe med Daniel framover.

Daniel Bøen Rokseth kan også fortelle at han gleder seg til å komme til hovedstaden igjen, og spill i Jordal Amfi.

-Det er alltid spesielt å komme til ett nytt lag, men jeg gleder meg til å få spille for Vålerenga. Nå gleder jeg meg først til å få møte mine nye lagkamerater og bli kjent med dem. Så blir det også spennende å få møte alle menneskene som er i og rundt klubben, og ikke minst å skulle komme i gang med en ny sesong etterhvert, avslutter Daniel Bøen Rokseth.

Rokseth vil tilslutte seg laget i løpet av sommeren. Når han går ut isen som Vålerengaspiller vil han ha draktnummer 21.

Vi ønsker Daniel Bøen Rokseth hjertelig velkommen til Vålerenga og ønsker han all lykke til.