• Hovedpartnere

    Partnere

Billettsalget til semifinale #6 er i gang

Etter dagens herlige seier over Storhamar, hvor vi vinner 6-3 foran et fullsatt Jordal Amfi, er det klart for en sjette semifinale på hjemmeis onsdag 29.mars kl 1900.

SLIK KJØPER DU BILLETT

Billetter kjøpes her - via billettsiden. Husk at du må ha opprettet en profil for å få kjøpt billetter. Om du ikke allerede har gjort det gjør du det her

SESONGKORTINNEHAVERE

Som sesongkortinnehaver har du forkjøpsrett på din plass fram til 24 timer før kampstart. Du skal ha mottatt mailer tidligere om hovordan du gjør dette. Om du ikke har mottatt denne mailen, eller trenger hjelp kan du kontakte oss på [email protected] Det er også mulig å hente ut billettene i Sjappa på Intility Arena.

DE ULIKE BILLETTKATEGORIENE

Billettkategoriene er voksen, barn, student og honnør. Barn under 5 år som kan sitte på fanget kommer inn gratis. Barnebillett regnes fra 5 - 15 år, mens student er fra 16 år. Går du på videregående skole regnes det som student, og videregåendeskolebevis er gyldig. Honnør er fra 67 år.

Har du behov for ledsagerbillett eller HC-billett, bestilles dette via [email protected] Send gjerne med kundenummer om du har opprettet en profil via linken høyere opp i denne saken.

Husk at du må kunne fremvise de ulike typer bevis ved kontroll.

INFORMASJON TIL DEG SOM BORTESUPPORTER

Felt 408 er bortefelt i Jordal Amfi. Billetten til dette feltet selges gjennom SSU. Se Storhamar Supporterunion sin Facebookside for mer informasjon. Vi anbefaler på det sterkeste bortesupportere om å kjøpe billetter på øvre plan (felt 408 og 409) Vdr bruk av Storhamar-supportereffekter er dette tillatt på felter med inngang 4A (felt 407, 408 og 409)

Ledsager- og HC-billetter bestilles via [email protected]

INNLØSNING AV FORBUNDS- OG KRETSKORT

Forbunds- og kretskort løses inn ved å sende en mail til [email protected] senest 48 timer før kampstart.

Vi gleder oss stort til nok en hockeyfest sammen med dere på Jordal Amfi. Hockey er best live.