• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Brekke Henriksen forlenger med Vålerenga

Vålerenga og Magnus Brekke Henriksen er enige om en ny kontrakt som strekker seg over to sesonger.

-Jeg ville veldig gjerne være med videre. Jeg trives godt i klubben og i spillergruppa, og føler vi har store sjanser til å vinne NM-gull neste sesong, sier Magnus Brekke Henriksen etter at han og Vålerenga Ishockey er enige om alle detaljer i en avtale som varer ut sesongen 2025/26.

Brekke Henriksen regnes av mange som arbeider-klassespiller nummer èn, og til tross for at han ikke er den som scorer mest eller oftest har han høy status på Felt E og blant klubbens øvrige supportere.

Kjærligheten er åpenbart gjensidig.

-Mitt ønske var hele tiden å forlenge med det som er Norges største og beste klubb som har de mest trofaste supporterne. Jeg gleder meg veldig til neste sesong, og håper vi kan bygge videre på den avslutningen vi hadde, sier «Brekke».

Selv ble han toneangivende når det blåste som verst i rekke med Didrik Nøkleby Svendsen og Christian Torrissen.

-Spillemessig er det slik jeg ønsker å være. Jeg er en trygg center og en defensiv spilletype, men jeg liker å spille det aggressive spillet som jeg følte rekka med «Torra», Didrik og jeg fikk til veldig bra, spesielt i sluttspillet, sier han.

ØYEBLIKKET DER «BREKKE» AVGJORDE MOT FRISK: (saken fortsetter under videovinduet)

En fornøyd sportssjef Anders Myrvold kan dermed legge på plass nok en bit i puslespillet foran kommende sesong.

-Brekke Henriksen er en "shut-down-spiller" som alltid er bra mot motstandernes beste spillere. Fremfor alt er han utrolig lojal. Han klager aldri og leverer alltid 100 % som spiller. Slike gutter vokser ikke på trær, og de er uhyre viktige å ha i garderoben. Nå er vi veldig glad for at Brekke skal være i vår garderobe i minst to sesonger til, sier Myrvold, og fortsetter beskrivelsen av Vålerengas #16 slik:

-Som spiller en han en solid to-veis-center med høy karakter. Han ville vært viktig i ethvert lag, for han hates av motspillere og elskes av medspillere. Han er sterk og god i nærkampspillet, og knalltøff i spillestilen, sier Myrvold.

Magnus Brekke Henriksen kom til Vålerenga fra Manglerud Star foran sesongen 2019/20, men er opprinnelig fra Lørenskog. Her gikk han de aldersbestemte gradene før han etablerte seg på A-laget.

Han har også 12 offisielle landskamper for Norges A-landslag.

Nå er han krystallklar på hva som er det store målet med karrieren videre.

-Jeg ønsker veldig gjerne å vinne NM-gull med Vålerenga. Jeg synes sluttspillet forrige sesong var en utrolig morsom opplevelse, ikke minst med alle supporterne som fylte Jordal og lagde et sykt trykk. Spesielt da vi startet serien mot Stavanger litt dårlig, og folk løftet oss frem. Det var skuffende å tape mot Storhamar tilslutt, og aller helst skulle man ha vunnet, men det er ikke langt unna at vi tok den siste kampen, og jeg er fornøyd med lagmoralen vi viste der. Det er noe å bygge videre på nå, avslutter Brekke Henriksen.

SE OG NYT JORDAL-STEMNINGEN HER: