• Hovedpartnere

    Partnere

Pontus Finstad klar for to nye sesonger i Vålerenga

"Jeg trives veldig godt i Vålerenga", sier Finstad som nå er klar for to nye sesonger for klubben.

Vi starter denne semifinalekampdagen med en gladnyhet. Pontus Finstad har signert ny avtale med Vålerenga og er klar for to nye sesonger.

22-åringen kom til Vålerenga fra Manglerud Star før 21/22-sesongen, og gleder seg til å fortsette å spille for klubben. Det er også hovedtrener Fredrik Andersson veldig glad for:

-Vi er utrolig fornøyde med å kunne fornye kontraten med Pontus. Han har hele denne sesongen tatt store skritt i riktig retning i spillet sitt, noe som også har gjort at han har fåtr prøve seg på landslaget.

Andersson trekker fram flere kvaliteter han ser hos Finstad:

-Pontus er fantastisk god til å gå på skøyter, noe som gjør at han kan skape mye på egen hånd i det offensive spillet. Men han har også utviklet seg i den deffensive rollen, og er en nyttig spiller for oss i undertall. Han er en god to-veis spiller, og vi håper å se han fortsette å utvikle seg hos oss.

Vi tok en prat med Pontus Finstad før semifinalerunden startet. Klikk på bildet nedenfor for å høre hans tanker om resigneringen, sesongen så langt og semifinalene mot Storhamar.

Har blitt en publikumsfavoritt

Supporterne har også vært svært fornøyd med Finstad gjennom sesongen, og kåret han til månedens spiller for januar.

Dette er også noe sportssjef Anders Myrvold trekker fram når han snakker om Finstad.

-Med sin fart og uredde spillestil har Pontus allerede blitt en publikumsfavoritt. Han er en spiller for fremtiden, og vi er veldig fornøyde med å ha han med oss videre i Vålerenga, sier Myrvold.

Vi gratulerer Pontus med ny kontrakt, og ønsker han lykke til videre i Vålerenga.