• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Nedtellingen har begynt

I dag samlet spillergruppa seg igjen etter to dager fri. Stemningen er på topp i det forberedelsene til semifinalen er i gang.

KJØP BILLETT TIL SEMIFINALENE HER

Stavanger Oilers har fordel av hjemmebane i første kamp, før lagene møtes i Jordal Amfi tirsdag 2. april kl. 19:00.

Vålerenga har også hjemmebane i semifinale fire, som spilles lørdag 6. april.

En kampklar og topp motivert spillergruppe var tilbake på trening igjen i dag etter at avansement fra kvartfinalene ble belønnet med to fridager.

-Det er kjempegod stemning, og vi er veldig fornøyd med den serien vi har gjort mot Stjernen. Men samtidig sultne på det som kommer, sier Mathis Olimb.

-Stavanger er ett step opp, og et steg videre i sluttspillet. De kom på andreplass i serien og har masse kvalitetsspillere og et godt organisert lag. Det er helt dødt løp mellom oss nå, og helt åpent. Vi har tro på det vi driver med, men samtidig respekt for de vi skal møte, fortsetter Olimb.

SE STEMNINGSRAPPORT FRA DAGENS TRENING HER:

Der Stjernen har enkeltspillere som kan avgjøre en kamp alene har Stavanger Oilers flere strenger å spille på. Vålerenga har vunnet to og tapt tre seriekamper mot Oilers denne sesongen.

-Stavanger har bredere tropp og flere rekker som kan dundre mer på. Stjernen har toppene sine, som er veldig gode, men det blir annerledes å spille mot Oilers, så vi har lagt en ny gameplan til disse kampene, sier kaptein Martin Røymark.

Kampene spilles som kjent etter best-av-syv-prinsippet, og da Stavanger knep andreplassen en serierunde før slutt fikk de også fordelen av fire hjemmekamper dersom ingen avgjørelse har falt tidligere. Det tilsier at kamp en, tre, fem og syv spilles i DNB Arena.

Tirsdag 2. april (19:00), lørdag 6. april (18:30) og onsdag 10. april (19:00) er Vålerengas hjemmekamper.

Foreløpig er kun kvartfinale to og fire åpnet for salg, og du finner billettene her