• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Buss-suksess for Vålerenga

Som eneste klubb i Norge kjører Vålerengas supporterbuss til alle bortekamper. Samarbeidet mellom klubben, Klanen og Vertshusbussen har vært en ubetinget suksess denne sesongen.

Før sesongen ble det enighet om å satse på tur-opplegg til alle bortearenaer, og tilbudet har blitt tatt meget godt i mot.

-Det er snart 400 ulike personer som har vært med på bortekamper i år, flere av de naturligvis mange ganger, og stemningen blir bare bedre og bedre. Vi merker oss at flere yngre henger seg på, og veldig mange har hatt sin debut på borteturer denne sesongen, sier Geir Brendemoen, som er ansvarlig for Vertshusbussen.

Med unntak av en tirsdagskamp i Stavanger har minst èn supporterbuss besøkt alle bortearenaer I Norge, og Vålerenga-supporterne befester med det sin posisjon som regjerende på alle tribuner i EHL.

Ved flere anledninger har det vært nødvendig å sette opp flere busser for å møte etterspørselen, som for eksempel til CC Amfi 24. februar, der to busser allerede er fulle og det vil i tillegg bli satt opp en buss forbeholdt familier og barn.

Til Vålerengas siste bortekamp i grunnserien er det allerede satt opp to alternativer, der det ene også inneholder båttur Sandefjord - Strømstad for de som ønsker å shoppe mat og drikke til billige priser, samt besøk på Systembolaget i Strømstad.

-Det er kult med et voksende miljø i hockeyen og økende engasjement for borteturer. Vi er fornøyd med hvordan samarbeidet mellom Klanen, klubben og Vertshusbussen har utvikla seg gjennom sesongen. Med Felt E godt etablert på hjemmebane, og nå også på bortebane. At Geir har fått til å sette opp busser til så å si alle kamper er helt nydelig. Det gjør at flere får oppleve borteturer og borteturer er gøy, sier Amalie Bakke, talsperson for Klanen.

Her er oversikten over resterende bussturer i grunnspillet:

Ringerike - Vålerenga Søndag 18 februar kl 17:00

Storhamar - Vålerenga Lørdag 24. februar kl 16:00

  • To busser er allerede fulle til den store hockeyklassikeren mellom Storhamar og Vålerenga, men flere busser settes opp etterhvert som påmeldingene kommer. Her settes det også opp en familiebuss. Avreise fra Vålerenga Vertshus kl 13:30. PÅMELDING FINNER DU HER

Stjernen - Vålerenga Lørdag 2. mars kl. 18:30

  • Det kjøres i utgangspunktet to busser, der den ene har «neon-tema». Avreise fra Vålerenga Vertshus kl. 16:00. PÅMELDING FINNER DU HER

Comet - Vålerenga Lørdag 9 mars kl 16:00

  • Det blir en fantastisk avslutning på grunnserien der to ulike bussalternativer er satt opp. Den ene kjører kl 07:00 om morgenen, og drar til Sandefjord. Der blir det fergetur og muligheter for handel på overfart til Strømstad, før bussen kjører til Halden. Alternativ nummer to blir blir ikke med båt, men kjører innom Systembolaget i Strømstad på vei til Halden. PÅMELDING FINNER DU HER