• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Status: topp stemning!

Enga er på topp, landslagspausen er brukt godt og hovedtrener Andersson melder om skadefri tropp og knallhard konkurranse om spilletid før ukens to kamper.

-Det er klart det gir mye positiv energi å være i toppen og lede tabellen etter disse serieomgangene. Det føles veldig bra, det er positivt og det er en veldig harmoni i spillergruppa akkurat nå, sier hovedtrener Fredrik Andersson dagen før ukens første kamp.

I morgen inviterer Comet til oppgjør i Halden Ishall, før Frisk Asker gjester Jordal Amfi fk lørdag, med nedslepp kl 16:00.

KJØP BILLETT TIL VIF - FRISK ASKER HER

Alex Dosti ankom Jordal Amfi rett før landslagspausen tok til, og er nå spilleklar. Det er ventet at han får sin Vålerenga-debut i morgen, og videre sin debut i Jordal Amfi fk lørdag.

-Alex har kommet bra inn i laget, og hele laget har tatt hånd om han på en bra måte, både på og utenfor banen. Han har spilt med Røymark og Bengtsson, og jeg synes det har sett bra ut på trening. Det er god kjemi mellom de tre, sier Andersson, som samtidig røper at Røymark - Bengtsson - Dosti vil bli testet som andre-rekke i morgendagens kamp.

-Det er tanken at de skal spille sammen først og fremst i morgen, også får vi se hvordan de klarer seg i den kampen og hvilken kjemi de har i kampsituasjon. Jeg tror det kommer til å fungere bra, sier han.

Med Dosti på plass, og etter at Andrew Nielsen ankom for tre uker siden, er konkurransen i laget nå knallhard med 14 løpere og åtte backer.

LES OGSÅ: LØRDAG KAN DU MØTE A-LAGSGUTTA ETTER KAMPEN!

-Det blir tøft nå som vi har full tropp og alle er skadefrie. Det er bra for laget, men det er samtidig viktig at vi ledere og coacher som er rundt laget bruker tid på å forklare situasjonen for de spillerne som er på grensen og som ikke får spille. Vi vet at vi gjennom sesongen er avhengig av alle sammen, og gjør alle sin rolle 100 % vil vi være et vinnende lag til slutt, sier Andersson.

KJØP BILLETT TIL VIF - FRISK ASKER HER