• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
I dag 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb

Månedens spiller i oktober: Thomas Olsen

Dere stemte Thomas Olsen fram til månedens spiller i oktober. SpareBank1 Østlandet gir 5000,- til spilleren som han gir videre til et godt formål, så denne uken fikk Barnekreftforeningen et hyggelig besøk av Olsen.

"Dette er en veldig hyggelig pris å få, og det er ekstra hyggelig at den er stemt fram av våre egne supportere", sier Olsen. Ligaens toppscorer visste raskt at det var Barnekreftforeningen han ønsket å gi pengene til. "Det er fint å kunne gi det til en organisasjon som jobber med så viktige ting", sier Thomas.

"Vi ble veldig glade da vi fikk telefonen fra dere, og ekstra hyggelig med besøk. Vi setter stor pris på at Thomas Olsen ønsket å donere pengen til oss, og er glade for at han vet hva vi jobber for", sier Ingrid Våset som er Rådgiver Digital Kommunikasjon hos Barnekreftforeningen.

Thomas Olsen fortsetter "på besøket her i dag har jeg også fått lære enda mer. Det at kreft som rammer barn ofte er enda hissigere, og også hvordan veldig mange sliter med seneffekter var jeg ikke klar over."

Våset kan fortelle at det er tre hovedområder Barnekreftforeningen jobber med. Det er forskning, støtte og trivselstilbud og til slutt informasjon og påvirkning. "Så alle gaver og donasjoner går til dette", avslutter Våset. Les mer om Barenkreftforeninge og hvordan du kan bidra her

Til slutt kan Olsen fortelle at han ønsker at pengene han donerer skal gå til trivselstilbud og aktiviteter for barn og familier som er rammet av kreft. "Det er hyggelig å kunne være med å bidra til at de får en fin opplevelse"

Turen til Barnekreftforeningen avsluttet med Olsen i tillegg inviterte flere familier til kommende kamper slik at de også kan få oppleve litt hockeymagi live i Jordal Amfi, noe som ble svært godt mottatt.

Neste uke kan du se Thomas Olsen og resten av gutta i aksjon på Jordal når Stavanger Oilers tar turen fra oljebyne. Billetter til kampen finner du her

Vi sees. Hockey er best live - sammen med dere.