• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Månedens spiller i oktober: Thomas Olsen

Dere stemte Thomas Olsen fram til månedens spiller i oktober. SpareBank1 Østlandet gir 5000,- til spilleren som han gir videre til et godt formål, så denne uken fikk Barnekreftforeningen et hyggelig besøk av Olsen.

"Dette er en veldig hyggelig pris å få, og det er ekstra hyggelig at den er stemt fram av våre egne supportere", sier Olsen. Ligaens toppscorer visste raskt at det var Barnekreftforeningen han ønsket å gi pengene til. "Det er fint å kunne gi det til en organisasjon som jobber med så viktige ting", sier Thomas.

"Vi ble veldig glade da vi fikk telefonen fra dere, og ekstra hyggelig med besøk. Vi setter stor pris på at Thomas Olsen ønsket å donere pengen til oss, og er glade for at han vet hva vi jobber for", sier Ingrid Våset som er Rådgiver Digital Kommunikasjon hos Barnekreftforeningen.

Thomas Olsen fortsetter "på besøket her i dag har jeg også fått lære enda mer. Det at kreft som rammer barn ofte er enda hissigere, og også hvordan veldig mange sliter med seneffekter var jeg ikke klar over."

Våset kan fortelle at det er tre hovedområder Barnekreftforeningen jobber med. Det er forskning, støtte og trivselstilbud og til slutt informasjon og påvirkning. "Så alle gaver og donasjoner går til dette", avslutter Våset. Les mer om Barenkreftforeninge og hvordan du kan bidra her

Til slutt kan Olsen fortelle at han ønsker at pengene han donerer skal gå til trivselstilbud og aktiviteter for barn og familier som er rammet av kreft. "Det er hyggelig å kunne være med å bidra til at de får en fin opplevelse"

Turen til Barnekreftforeningen avsluttet med Olsen i tillegg inviterte flere familier til kommende kamper slik at de også kan få oppleve litt hockeymagi live i Jordal Amfi, noe som ble svært godt mottatt.

Neste uke kan du se Thomas Olsen og resten av gutta i aksjon på Jordal når Stavanger Oilers tar turen fra oljebyne. Billetter til kampen finner du her

Vi sees. Hockey er best live - sammen med dere.