• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

RASMUS AHLHOLM VENDER TILBAKE TIL VÅLERENGA

Vålerenga Ishockey har signert en ettårsavtale med Rasmus Ahlholm. Spilleren var sist i klubben i 18/19-sesongen, hvor han tronet øverst på poengstatistikken. Ahlholm er allerede på plass på Jordal Amfi, og har tilsluttet seg laget i dag.

32 år gamle Ahlholm har tidligere tre sesonger i klubben, og det er ingen tvil om at han besitter gode offensive kvaliteter. Sesongen 18/19 som var hans siste sesong i klubben, var han med på å vinne serien og tronet øverst på poengstatistikken. Nå gleder han seg til å komme tilbake til Vålerenga. «Det føles veldig bra å få spille for Vålerenga igjen. Jeg er veldig motivert og glad for å være tilbake, og er utrolig klar for å være med å bidra for laget», sier Ahlholm. «Det er viktig for meg å få fram at jeg erkjenner at episoden som skjedde på Hamar aldri skulle ha skjedd. Jeg angrer på denne og jeg godtar straffen jeg har fått. Nå ønsker jeg å gå videre, og kunne få fokusere på det sportslige».

«Vi ønsker å gi han en ny sjanse», sier Myrvold.

«Vålerenga har etter lange samtaler og god dialog med Ahlholm signert en ettårs avtale. Tema i samtalene har naturligvis også vært hendelsen som skjedde på Hamar. Vi har gjort det klart at slike episoder er uforenlig med å representere VIF. Ahlholm forstår og erkjenner feilen han har gjort, og ønsker nå å legge dette bak seg. Vi føler oss trygge på at han forstår budskapet, og ønsker å gi han en ny sjanse», sier Anders Myrvold på vegne av det sportslige utvalget. Myrvold fortsetter: «Ahlholm har sterke offensive kvaliteter som vil være med å styrke laget.»

«Vil tilføre laget ytterligere en dimensjon i det offensive spillet», sier Andersson

Fredrik Andersson er også klar på at laget får styrket sitt offensive spill med Ahlhom på plass, samtidig som han understreker viktigheten av at alle spillerne må fungere for at Vålerenga skal kunne være med å utfordre i toppen av ligaen. «Det vil alltid være Laget med stor L som er det viktigste for at vi skal kunne levere som vi ønsker, alle spillere har ulike roller som skal fylles. Rasmus er en dyktig spiller, og han kommer til å være en viktig brikke i spillet som vi må utnytte best mulig for å vinne kamper», sier Andersson, før han avslutter «vi ser fram mot å jobbe hardt sammen for å bygge Vålerenga enda sterkere».

Ahlholm er svært glad for å være tilbake i Vålerenga

Rasmus Ahlholm understreker at han er veldig glad for å være tilbake i Vålerenga, selv om han kom med noen negative uttalelser om klubben ved overgangen til Storhamar. «Jeg skjønner naturligvis at de uttalelsene er noe som supportere og klubb opplevde som svært negativt, og jeg ønsker å beklage dette. Sesongene i Vålerenga var veldig fine, og jeg gleder meg til å komme tilbake. Så håper jeg at supporterne er villige til å gi meg en ny sjanse, på samme måte som klubben er, og at vi alle kan fokusere på det sportslige framover» avslutter Alholm.

Vi ønsker Ahlholm velkommen tilbake i Vålerengadrakta, og ønsker han og resten av laget lykke til med sesongen.

Henvendelser fra presse rettes til Anders Myrvold, representant for sportslig utvalg Gunnar Thøgersen, konstitueret daglig leder