• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Den deilige dagen derpå

Solen strålte over Oslo da Vålerenga-gutta møttes igjen etter helgens fantastiske seier i Stavanger. -Dette handler om mer enn viktige poeng for oss, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Etter poengtap på Jordal Amfi mot Lillehammer, oppvaskmøte og kort tid til endringer før lørdagens toppkamp i DNB Arena var det få som trodde at Vålerenga kunne slå tilbake mot Stavanger Oilers.

Rundt 100 trofaste supportere lagde en fantastisk stemning på tribunen, og da Iskrigere innfridde med seier 3-2 slik at alle poengene ble med hjem til Oslo Øst var stemningen igjen på topp.

SE HØYDEPUNKTENE HER (saken fortsetter under videovinduet):

Dermed ble også ukens første samling omberammet til uteisen på Frogner Stadion, og besto av løkke-hockey og grilling.

Vil du også spille løhkkehockey med Vålerenga? Sjekk konkurransen i regi av OBOS her!

Karakteristisk nok viste Oslo seg fra sin beste side, med tilnærmet påskesol og skyfri himmel.

-Seieren betydde mye for selvtilliten vår. Samtidig er det godt å gå inn i landslagspausen med masse positiv energi, slik at vi kan trene på en bra måte og komme styrket ut av de neste to ukene. Poengene vi tok i Stavanger var viktige for å skape en luke til Oilers, men seieren var også viktig for følelsen av at vi er et veldig bra lag, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Han innrømmer at det var noen tøffe dager på jobb etter at Lillehammer dro Vålerenga helt ut i straffekonkurranse torsdag kveld. Dermed ble det mange samtaler og mye mental jobb før flyet lettet fra Gardermoen lørdag formiddag med destinasjon Stavanger.

-Når vi taper kamper fordi vi ikke spiller så bra hockey som vi vet vi kan blir det selvfølgelig mange funderinger på hva som kan forandres og forbedres. VI har snakket mye om energinivået vårt, og det som var bra nå var at guttas innstilling til kampen var 100 prosent bedre. Da viser vi at vi kan konkurrere med hvem som helst på dette nivået, sier Andersson.

Neste hjemmekamp spilles mot Lørenskog 15. februar. Frem til da blir det fokus på å fylle opp de fysiske lagrene før avslutningen av serien, der kun førsteplassen synes å være avgjort.

-Vi skal trene veldig bra i landslagspausen, og ha god kvalitet på treningene med både kampmomenter og høy intensitet. Vi skal også ha en bra fys-bit utenom isen, slik at vi er godt rustet for de siste seriekampene og det kommende sluttspillet, sier Andersson, som fortsatt har fokus på å sikre minst andreplass. -Vi har skaffet oss et bra utgangspunkt nå, og det var viktig at vi vant i Stavanger. Men vi har fortsatt en jobb å gjøre for å beholde denne andreplassen og dermed få de fordelene vi kan inn i sluttspillet, avslutter han.