Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

-Fantastisk å spille foran et utsolgt Jordal

Spillere og publikum byttet på å hylle hverandre da Vålerenga slo tilbake og knuste Storhamar i den første NM-finalen på Jordal på 10 år.

VÅLERENGA - STORHAMAR 5-2

-Denne atmosfæren må jo ha vært en fantastisk opplevelse for publikum. Vi synes naturligvis at det er kult å komme ut og se dette. Det gir oss enormt med energi og i dag løftet publikum oss frem til seier, sier hovedtrener Fredrik Andersson etter at Vålerenga slo tilbake i den andre finalen.

Bortelaget tok ledelsen i første periode, men Jørgen Karterud utlignet for Vålerenga da han fikk et knallhardt pass fra Daniel Bøen Rokseth i midtsonen før han dro seg gjennom Storhamar-forsvaret og gned pucken inn bak en svømmende Stensrud i bortelagets mål.

-«Rocky» og jeg har meldt på hverandre i hele år om at han slår for løse pass. Nå kom det en suser hvor rekene falt av på veien, også var det bare å gå på mål, smiler «Karta» etter seieren.

I andre periode fikk han en vanvittig flott 30-meters pasning fra Rokseth, og alene med Stensrud i Storhamar-målet gjorde han det enkelt.

SE HØYDEPUNKTENE FRA DEN FANTASTISKE KVELDEN PÅ JORDAL HER:

Sekunder senere var Alex Dostie frempå og klinket 3-1 opp i nettaket, og Jordal Amfi kokte fullstendig over.

I tredje periode viste Vålerenga ingen nåde, og samme mann ga 4-1 før publikum var tilbake fra pølsekiosken.

En redusering fra Storhamar skremte ingen, og «Karta» avsluttet en fantastisk Vålerenga-kveld med å fullføre hat-tricket med Vålerengas femte for dagen.

-Nøkkelen til seier i dag er at vi vinner kampspillet over alt på banen. Jeg er utrolig stolt over at vi slår tilbake etter nederlaget på Hamar, der vi var for svake i duellene og leverte for få avslutninger. I dag gjorde vi stikk motsatt, og nå gleder vi oss til å reise til Hamar for å møte Storhamar igjen til fredag, avslutter Andersson.